КМДА Київська міська державна адміністрація


13 жовтня 2020

Шановні, мужні, дорогі наші захисники!

Шановні, мужні, дорогі наші захисники!

 

Прийміть щирі вітання з Днем захисника України! Це особливий день – свято Пресвятої Покрови та нездоланної сили запорізьких козаків, яка тече у жилах кожного українця.

Це свято всіх військовослужбовців, свідомих громадян, патріотів, волонтерів, це справжнє свято мужності й самовідданості, лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України.

У цей день ми з вдячністю та гордістю згадуємо героїчні постаті нашої історії, вшановуємо ветеранів за їх безсмертний подвиг. Низько вклоняємося усім, хто захищає тепер суверенітет та незалежність України! Вони виборюють майбутнє, про яке мріяли та віддавали життя тисячі патріотів, мужність, яких самовідданість та віра надихають наших воїнів, додають сил та наснаги йти вперед та перемагати! Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю усіх героїв, які полягли в боротьбі за вільну, незалежну та нескорену Україну.

З нагоди свята вітання всім, хто носить високе звання захисника України!

Мирного неба над головою усім нам, незламної волі та патріотизму! Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом! Добра, світлого настрою та перемоги!

Слава Україні!

Героям слава!

 

З великою шаною та повагою,

в. о. голови Деснянської райдержадміністрації           Ірина АЛЄКСЄЄНКО



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.