Головна  →  Новини  →  11 серпня 2020

У мешканців Лісового масиву з’явиться ще один простір для дозвілля

 

 

Проєкт «Створення простору для дозвілля мешканців», запропонований ОСНом «Будинковий комітет «Поліграфічний» Деснянського району – став одним з 8 проєктів-переможців серед проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування 2020-го року.

 

Проєктом передбачено створення простору для дозвілля мешканців Лісового масиву.

«Якщо влітку можна провести збори, різноманітні відпочинкові заходи просто неба, то в холодні пори року для цього необхідно мати приміщення. Тому і виник такий проєкт», – говорить керівник ОСНу «Будинковий комітет «Поліграфічний» Іван Буділов.

Такий дозвільний центр буде організовано на базі приміщення, що орендує ОСН по вулиці Шолом-Алейхема, 18. У приміщенні планується провести ремонтні роботи та обладнати його для організації дозвілля мешканців.

«Також зробимо його придатним для відвідування заходів і людьми з інвалідністю», – додає Іван Буділов.

Партнером у організації дозвільного простору та співвиконавцем робіт стала ГО «Мешканці мікрорайону «Водопарк».

Довідково.

Міський конкурс проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування було започатковано у 2012-му році з метою стимулювання реалізації органами самоорганізації населення (ОСН) місцевих ініціатив мешканців територій та якісного виконання власних повноважень. Цьогорічний конкурс відбувався протягом квітня-липня 2020-го року. Відповідний перелік переможців затверджено розпорядженням Київської міської державної адміністрації № 1119. Кошти на реалізацію проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування передбачені у міській цільовій програмі «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2020-2022 рр.» та у бюджеті міста Києва на 2020-й рік.

На міський конкурс проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування в цьому році кияни подали 56 проєктів на загальну суму понад 5,6 мільйона гривень.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]