Головна  →  Новини  →  13 вересня 2013

У Деснянському районі пройшло фізкультурно-спортивне свято “Олімпійці серед нас”.

У Деснянському районі пройшло фізкультурно-спортивне свято “Олімпійці серед нас”.

 

В рамках виконання соціальних ініціатив Президента України “Діти – майбутнє України” щодо популяризації здорового способу життя, залучення дітей та молоді до занять фізичною культурою і спортом у Деснянському районі пройшло фізкультурно-спортивне свято “Олімпійці серед нас” з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

У святі взяли участь голова Деснянської райдержадміністрації Станіслав Прокопенко, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Зоряна Смішко, заступник начальника управління освіти Деснянської райдержадміністрації Тамара Постолюк, директори Дитячо-юнацьких спортивних шкіл району, заслужений тренер України з легкої атлетики Олександр Шимко та триразова чемпіонка Європи зі спортивної ходьби серед ветеранів – Любов Шимко.

– Це свято є гарною традицією відзначати з особливим проявом поваги та визнання тих, для кого спорт, заняття фізичною культурою, здоровий спосіб життя стали професією та життєвим кредо. Спорт допомагає формуванню особистості, розкриттю її потенційних можливостей, дає заряд бадьорості та оптимізму у досягненні мети. Бажаю успіхів та нових перемог і в спорті, і в житті, – звернувся з вітальним словом до присутніх голова Деснянської райдержадміністрації Станіслав Прокопенко.

Найкращих фахівців, спортсменів, активістів фізкультурного руху району з нагоди Дня фізкультури та спорту було нагороджено Почесними грамотами голови Деснянської РДА, відзнаками Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації, грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянської райдержадміністрації.

Почесні гості та учасники свята оглянули спортивну виставку-ярмарку, яка розмістилася у фойє школи № 270.

Після урочистостей на гостей свята чекали показові виступи та майстер-класи від юних гімнасток Дитячої юнацько-спортивної школи № 18, вихованців спортивного клубу “Гонг” з боксу, вихованців спортивного клубу “Зміна” Центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” з хортингу.

На завершення заходу пройшли спортивні змагання та турніри.

DSC_0007

DSC_0008

DSC_0018

DSC_0020

DSC_0025

DSC_0040

DSC_0042

DSC_0049

DSC_0051

DSC_0056

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]