КМДА Київська міська державна адміністрація


23 червня 2020

Шановні державні службовці Деснянського району!

Шановні державні службовці Деснянського району!

 

Сьогодні, як завжди, над приміщенням Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації майорить жовто-блакитний прапор України і це означає, що у вас триває черговий робочий день. Він сповнений спілкуванням з деснянцями, надважливими завданнями та реалізацією інноваційних ідей для економічних і соціальних перетворень у нашому районі. У вихорі робочого дня зупиніться на хвилину та прочитайте це вітання, адже воно лунає для вас!

Більшість з вас живе та працює у нашому районі не один рік і в цьому ваша перевага. Адже фаховість колективу визначається результатами її роботи, а хто може краще знати проблеми місцевості та їх вирішувати, аніж його мешканці? Я вже шість років споглядаю на формування команди державних службовців і бачила професійне зростання багатьох з вас. Для мене велике задоволення працювати пліч-о-пліч з професіоналами своєї справи, робота яких базується на принципах фаховості, доброчесності та патріотизмі. Ваша відповідальність за район, місто та країну викликає захоплення, і саме завдяки кожному з вас правильно організоване ефективне управління районом дає свої плоди.

Нехай ваша щоденна робота й надалі викликає повагу і довіру деснянців. Бажаю усім вам доброго здоров’я, благополуччя та кар’єрного зростання.

 

З великою шаною та повагою

В.о. голови Деснянської районної в місті Києві 

державної адміністрації                                                  Ірина АЛЄКСЄЄНКО

 

 

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби!

Успіх Деснянського району залежить не лише від інноваційних процесів, які відповідають запитам часу, але й від ефективності державних службовців, які реалізують надані їм повноваження. У нашому районі з цим немає проблем, адже у вашій компетентності немає сумнівів і результати рейтингу діяльності районів столиці чергове тому підтвердження.

Ви взяли на себе велику відповідальність за власну родину та цілий район і гордо несете звання державних службовців. Ваші професійні якості та особисті таланти гармонійно співіснують на державній ниві й щодня приносять користь наймолодшому району столиці. Оптимізму та мудрості вам для ще більшого підвищення авторитету державної служби серед мешканців.

Бажаю вам щодня отримувати задоволення від власної роботи, професійного зростання та саморозвитку, міцного здоров’я і благополуччя. Працюйте на благо деснянців і держава достойно оцінить ваші досягнення!

 

З повагою

Керівник державної служби

Деснянської райдержадміністрації                                 Ольга МАШКІВСЬКА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.