КМДА Київська міська державна адміністрація


29 травня 2020

Давид Шатірішвілі привітав в режимі онлайн школярів зі святом Останнього дзвоника

Давид Шатірішвілі привітав в режимі онлайн школярів зі святом Останнього дзвоника

 

 

Сьогодні у Деснянському районі онлайн пролунав останній дзвоник, як і по усій Україні. Він сповістив про те, що навчальний рік 2019-2020 – завершено.

І навіть онлайн-формат проведення свята «Останнього дзвоника» не зміг внести корективи у святковий настрій юних деснянців, які щиро подякували педагогам та школі за отримані знання.

Щоб підтримати вчителів та цьогорічних випускників, до онлайн-формату вітання долучився голова Деснянської райдержадміністрації Давид Шатірішвілі

«Свято «Останнього дзвоника» завжди радісне. І пандемія не здатна його зіпсувати. Прожито ще один рік – поповнено багаж знань. Дистанційне навчання стало справжнім випробуванням для всіх вас, але ви впоралися. Велика шана та повага усім вчителям, у цей період ви приборкували нові інновації, опановували комп’ютерні технології, навчалися по-новому проводити уроки в онлайн-просторі. Ви ще раз довели свій професіоналізм. Є що пригадати, та про що помріяти і випускникам. Вже завтра ви зможете використати отримані знання для досягнення поставлених цілей. На шляху до досягнення мети будуть труднощі, але це не повинно вас зупиняти. Не бійтеся помилятися та падати, підіймайтеся, аналізуйте помилки та рухайтеся своєю унікальною стежкою життя. І ніколи не припиняйте мріяти, бо мрії стають реальністю у тих, хто не просто мріє, а щоденно працює для їх реалізації. Бажаю Вам рішучості та сміливості. Ви наше майбутнє, ви – надія України! Щиро вітаю усіх зі святом та успішним закінченням ще одного навчального року!», – сказав Давид Арчілович.

Учні подякували керівникові Деснянського району за привітання та влаштували челендж з передачі один одному дзвоника.

Давид Шатірішвілі подарував дітям свої теплі почуття та відправив їм «серце».

https://www.youtube.com/watch?v=7u4OQ8qUzYI&feature=youtu.be

ФОТОЗВІТ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.