Головна  →  Новини  →  26 травня 2020

Київтеплоенерго завершило першу чергу гідравлічних випробувань згідно з графіком — за два тижні.

Київтеплоенерго завершило першу чергу гідравлічних випробувань згідно з графіком — за два тижні.

 

 Відновлюється постачання гарячої води на Троєщині, Виноградарі, Воскресенці, Лісовому та Мінському масивах, Оболоні та Відрадному. Всього 2,6 тис. багатоповерхових будинків (20% житлового фонду Києва).

 

Випробування цього року розпочалися пізніше, ніж зазвичай – 12 травня – через карантинні обмеження у зв‘язку з поширенням COVID-19.

 На гідравлічну міцність випробовували мережі зони теплопостачання ТЕЦ-6, районних котелень «Виноградар», «Воскресенка, «Відрадний», станції теплопостачання №2, а також низки квартальних котелень. Загалом випробували 25% магістральних тепломереж та 50% тепломереж квартальних котелень Києва. Роботи ведуться з суворим дотриманням графіку.

 Під час «гідравліки» виявлено близько 300 пошкоджень мереж, які станом на сьогодні усунено для відновлення гарячого водопостачання. Для цього в цілодобовому режимі працюють 32 аварійні бригади Київтеплоенерго.

 Нагадаємо, що до 5 червня триватиме друга черга випробувань тепломереж. Адреси будинків, де тимчасово відсутнє гаряче водопостачання,— на сайті Київтеплоенерго: https://cutt.ly/1yIBhoJ.

 Або у Центральній диспетчерській з питань ЖКГ за номером 15-57 (зі стаціонарного телефону) або (044) 500-1557 (з мобільного).

Навіщо проводимо «гідравліку», як проводимо — у нашому відеороз’ясненні: https://cutt.ly/byAec3e

 

Більше про гідровипробування та новин про столичний енергокомплекс – на Telegram-каналі Київтеплоенерго: https://t.me/kyivteploenergo.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]