Головна  →  Новини  →  7 травня 2020

Визначено переможців конкурсу «Фото з сімейного архіву»

 

У квітні 2020-го року Київська МАН оголосила конкурс «Фото з сімейного архіву», у якому взяли участь школярі 5–11 класів, котрі представили дуже цікаві та різноманітні фотографії.

 

Участь у конкурсі допомогла школярам дізнатися про свій родовід, познайомитися зі своїми предками, поглянути на свою сім’ю з різних боків. Учасникам потрібно було не тільки обрати та надіслати світлину, а й оригінально представити її за допомогою відеоролика, у якому розповісти про родича, зображеного на фото, про історію, пов’язану зі світлиною, а також поділитися своїми емоціями, переживаннями.

 

На підставі рішення журі переможцями визначено учасників, чиї роботи були найбільш змістовними, оригінальними, експресивними та майстерними.

 

Серед переможців – учні закладів освіти Деснянського району: Анастасія Галаган, учениця 8-го класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 250 з поглибленим вивченням математики; Сергій Бовчалюк, учень 6-го класу школи І-ІІІ ступенів № 249; Андрій Єримович, учень 8-го класу школи І-ІІІ ступенів № 294.

 

На світлинах зберігається історія роду, а завдяки таким конкурсам ця історія стає спадщиною майбутніх поколінь.

 

За інформацією: Управління освіти Деснянської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]