Головна  →  Новини  →  29 квітня 2020

Договір на розподіл електроенергії з ДТЕК «Київські електромережі» тепер можна підписати онлайн

Договір на розподіл електроенергії з ДТЕК «Київські електромережі» тепер можна підписати онлайн

 

Компанія ДТЕК «Київські електромережі» створила новий онлайн-сервіс для своїх користувачів: тепер клієнти (фізичні особи) можуть укласти договір на розподіл електроенергії не виходячи з дому.

«Нова послуга стане зручним рішенням на період карантину і після його завершення. Клієнтам більше не потрібно відвідувати офіси компанії для укладення договору розподілу, що значно економить час і спрощує процедуру. У перший місяць карантину нашими дистанційними послугами клієнти скористалися понад 102 тисячі разів. Вони передавали покази лічильників, оформляли заявки на ремонт приладів обліку, замовляли приєднання або просто отримували необхідну консультацію. Тепер можна у кілька кліків укласти й договір про розподіл електроенергії», – сказав генеральний директор ДТЕК «Київські електромережі» Маріс Куніцкіс.

Для того щоб скористатися новим онлайн-сервісом клієнту необхідно зробити 6 простих «кроків»: Зайти на сайт ДТЕК «Київські електромережі» до спеціального розділу й ознайомитися з публічним договором про розподіл.

Завантажити необхідні для заповнення бланки.

Заповнити та підписати завантажені документи.

Відсканувати або якісно сфотографувати заповнені та підписані документи.

Заповнити онлайн-форму та прикріпити до неї скан-копії підписаних документів, а також: скан-копію паспорта, скан-копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру, скан-копію документа, яким визначено право власності чи користування на об’єкт (квартиру), скан-копію заяви-згоди співвласника (якщо такий є) про укладення відповідного договору.

Натиснути кнопку «Відправити».

Одразу після відправки клієнт отримає повідомлення, що його документи прийняті. Далі вони надійдуть до фахівця ДТЕК «Київські електромережі».

Він їх перевірить і, якщо будуть запитання чи помилки, то попросить уточнити або виправити. Якщо з документами все гаразд, то клієнту відправлять скан-копії підписаного компанією пакету документів, які будуть свідчити про приєднання до договору розподілу.

Нагадаємо, що через пандемію коронавірусу із 17 березня ДТЕК «Київські електромережі» ввів дистанційне обслуговування клієнтів, а значна частина його адміністративного персоналу працює віддалено. Також для стабільного електропостачання цілодобово проводять аварійно-відновлювальні роботи.

Детальніше ‒ за посиланням:

https://kyivcity.gov.ua/news/dogovir_na_rozpodil_elektroenergi_z_dtek_kivski_elektromerezhi_teper_mozhna_pidpisati_onlayn/

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]