Головна  →  Новини  →  30 березня 2020

Допомога незахищеним верствам населення Деснянського району у період карантину

Допомога незахищеним верствам населення Деснянського району у період карантину

 

У кожного з нас у родині є люди похилого віку, які потребують нашої підтримки не лише матеріальної, а й емоційної. Та й не лише ця верства населення особливо гостро відчуває таку потребу під час карантину. І, якщо кожен з нас допомагає своїм родичам або знайомим відповідно до власних можливостей, то, на жаль, чимало людей залишаються поза увагою оточуючих та віч-на-віч з пандемією.

У ці непрості для нашої держави часи, у Деснянському районі до попередження та подолання наслідків COVID-19 долучилися як представники районної влади, так і чимало активних представників громадськості. Ця плідна взаємодія дає неперевершені результати.

Відтак, протягом тижня, 60 соціальних працівників Територіального центру соціального обслуговування надали послуги 795 громадянам похилого віку та особам з інвалідністю. Також від благодійників було отримано 450 продуктових наборів, які були доставлені додому деснянцям, 32 мешканцям були доставлені продукти харчування та ліки за потреби (які телефонували на гарячу лінію та потребували допомоги), 18 осіб отримали гарячі обіди з доставкою додому.

Постійно надається допомога у перевезенні медпрацівників до закладів охорони здоров’я.

Працівники Деснянський районний у м. Києві центр соціальних служб тримають постійний контакт із 250 сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах, та щохвилини готові прийти їм на допомогу. Надано 5 онлайн психологічних консультацій. За останній період роздано 60 продуктових наборів сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах та потребували допомоги.

Активна громадськість нашого району не стоїть осторонь від надзвичайної ситуації у зв’язку з поширенням COVID-19.

Так, постійний партнер райдержадміністрації Деснянська районна організація Товариства Червоного Хреста України під керівництвом Валентина Романюк спільно зі спонсорами та волонтерами, доставили протягом тижня продуктові набори для 822 мешканців району (760 – похилого віку, 12 – інвалідам ЧАЕС, 50 – сім’ям, що опинилися у складних життєвих обставинах).

У свою чергу БФ «Незалежна країна», ГО «Світ без залежності» разом зі спонсорами долучилися до допомоги сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Посильну допомогу також надають представники Громадської ради Деснянського району, інститути громадянського суспільства та активні деснянці.

Велетенська вам усім вдячність!

Телефон «гарячої лінії» для тих, хто потребує допомоги: 515 99 62.

Закликаємо громадські організації, благодійні фонди, соціально-відповідальний бізнес долучитися до участі та допомагати у такий складний час.

Якщо ви бажаєте долучитися до допомоги та стати благодійником, телефонуйте: 533 72 51.

 

Ще раз закликаємо деснянців!

 

Надзвичайна ситуація у Києві запроваджена для уникнення поширення коронавірусу.

 

Дотримуйтесь правил безпечного карантину — залишайтеся вдома. Уникаючи зустрічей, ми рятуємо чиїсь життя!

Бережіть себе!

 

Контакти для консультацій: 

https://www.facebook.com/desn.rda/photos/a.586757118068559/2883988658345382/?type=3&theater&__xts__[0]=68.ARCOfsNq_o8sOWoQfMRMQL7tJ0mkOo2mTLHRnjgZMgUNUV_FB-x7mwt3N2rKJxLwtzoP74t6jwE5bVnvl57056w528-Z_rXFNUqIPLbRIBcwL-I7Jr-vOGPfdPMdbueB7C9gqAkvFZSAQ-kKd3wSfM4dGtCkSFN49id5sExBQyWxtptgxcHgdoVqFUfREafQvsomLuVMFyQciZgfSJ45PfMaQcGNSn5QOASreR-qF3XEgICxXIhFiLSTUZn8XkGOVX78JJHmJQDh_XUDcqPBsGtwTmYuwXpLN6mlEzJkt3Pyp3A0P-K8vFiHJqmKNNfyiSOzGDgJaOlqaWTKkYfzHizOCw&__tn__=-UK-R   

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]