Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

З нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту у Деснянському районі відбудеться низка спортивно-масових заходів.

Опубліковано 13 вересня 2013 року о 15:14
фото

 

В рамках виконання завдань Президента України щодо популяризації здорового способу життя, залучення дітей та молоді до занять фізичною культурою і спортом у Деснянському районі завершуються приготування до відзначення Дня фізичної культури і спорту. Сьогодні на нараді у голови Деснянської райдержадміністрації Станіслава Прокопенка обговорювалися питання проведення загальнорайонних фізкультурно-спортивних заходів.

Так 13 вересня на стадіоні по вулиці Драйзера, 2-б пройде фізкультурно-спортивне свято “Олімпійці серед нас”. Розпочнеться свято о 14.30 виставкою-ярмаркою спорту, яка триватиме до 17.00. З 15.00 до 15.40 відбудуться урочистості до Дня фізичної культури і спорту за участю голови Деснянської райдержадміністрації Станіслава Прокопенка, провідних спортсменів району. З 15.40 до 16.20 пройдуть показові виступи дитячих спортивних колективів та буде проведено майстер-класи. Спортивні змагання та турніри відбудуться з 15.40 до 16.30.

Крім того, 14 вересня на стадіоні по вулиці Драйзера, 2-б з 10.00 до 12.00 відбудеться турнір з міні-футболу. А з 12.15 до 12.40 пройде урочиста зустріч учасників велоестафети “Спорт для всіх єднає Україну”.

– У Деснянському районі проводиться активна робота по залученню дітей і молоді до спорту та здорового способу життя. Зокрема, розширено діапазон спортивних змагань, турнірів, конкурсів як районного, так і всеукраїнського та міжнародного рівнів. У всіх школах району традиційно проводяться зустрічі дітей зі своїми кумирами. Виконуючи завдання, поставлені перед нами Президентом України Віктором Януковичем, у районі зараз проводиться робота щодо покращення оснащення існуючих спортивних закладів і збільшення їх кількості, що дозволить залучити до занять спортом ще більше підлітків та молоді. Крім того, розвинення мережі сучасних спортивних клубів дасть можливість створити додаткові робочі місця, проводити у районі всеукраїнські та міжнародні змагання, і зокрема, підвищити значення здорового способу життя і престиж професії спортивних тренерів, – зазначив Станіслав Прокопенко.

Загалом на території Деснянського району діє 4 ДЮСШ, Центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, районний Центр навчання плаванню, “Екстрим-парк” з унікальною водно-канатною системою “Екстремальна тяга” у парку “Дружби народів”, спортивний клуб “Спорт Лайф”, 4 футбольні клуби громадських організацій. Слід зазначити, що у підпорядкуванні Центру “Спорт для всіх” перебуває 12 спортивних клубів за місцем проживання.

Для задоволення потреб мешканців у районі також функціонують 2 стадіони, 272 спортивних майданчика, 24 басейни, 8 тенісних кортів; у закладах освіти, зокрема школах, – ще 65 спортивних залів та 28 стрілецьких тирів. У всіх цих закладах розвивається та підтримується близько 50 видів спорту.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux