КМДА Київська міська державна адміністрація


3 березня 2020

Невдовзі мешканці 24-го мікрорайону отримають довгоочікуваний дитячий садочок

 

 

В тому, що будівництво сучасного дитячого садочка по вулиці Радунській триває згідно графіка, сьогодні впевнилися учасники робочої зустрічі за участю депутата Київради Ганни Старостенко, директора Департаменту освіти і науки КМДА Олени Фіданян, заступника голови Деснянської райдержадміністрації Ірини Алєксєєнко, заступника директора КП «Житлоінвестбуд - УКБ» Миколи Лесика, начальника районного управління освіти Тамари Постолюк, керівників структурних підрозділів Деснянської РДА, небайдужих деснянців.

 

У мікрорайоні проживає близько 15 тисяч мешканців, тому потреба у місцях в дитячих садочках – надзвичайно висока. Водночас, для мешканців мікрорайону у пішій доступності працює тільки один дитячий садок на 160 місць. Новий садочок на Радунській зможуть відвідувати 260 малюків.

 

«Ми звернулися до Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації з проханням присвоїти вищевказаному закладу номер 327. З метою забезпечення у новому 2020-2021 навчальному році відкриття 4 ясельних та 10 садових груп також провели і очікуваний розрахунок штатної чисельності працівників, а саме 90 працівників», – говорить начальник районного Управління освіти Тамара Постолюк.

 

Учасники робочої зустрічі оглянули будівлю, поспілкувалися із забудовником щодо узгодження та коригування переліку оснащення, обладнання, естетичного оформлення тощо.

 

«Проєктом у дитячому дошкільному навчальному закладі запланований дитячий басейн, спортивний та актовий зали з сучасним обладнанням, просторий харчовий та медичний блоки, адміністративні приміщення, кабінети логопеда та психолога. Буде встановлено систему зовнішнього і внутрішнього відеоспостереження, домофонний зв’язок на вході на територію садочка і в будівлю. Також буде створене безбар’єрне середовище для маломобільних відвідувачів – облаштовано пандуси, ліфт, заїзди з пониженими бордюрами», – говорить заступник голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко.

ФОТОЗВІТ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.