Головна  →  Новини  →  19 лютого 2020

Сергій Снопков провів особистий прийом громадян

Сергій Снопков провів особистий прийом громадян

 

Сьогодні під час особистого прийому громадян до в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергія Снопкова звернулися деснянці з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, освіти та житлового забезпечення.

Так, зокрема, піднімалися питання щодо встановлення пандусу по вулиці Каштановій, 7, покращання стану підземних переходів, своєчасного вивезення сміття, знищення зелених насаджень, ремонту даху та ін.

За результатами особистого прийому деснянцям були надані фахові роз’яснення і консультації щодо можливих варіантів вирішення порушених питань.

Щодо звернень, які потребували додаткового вивчення, голова надав доручення керівникам структурних підрозділів Деснянської райдержадміністрації у найближчий термін опрацювати їх та надати пропозиції для вирішення.

Довідково.

Особистий прийом громадян керівництвом Деснянської райдержадміністрації проводиться за попереднім записом за тел.: 546-08-70 або за адресою: просп. Маяковського, 29, каб. 112.

 

Графік особистого прийому розміщений на інформаційних стендах у приміщенні Деснянської райдержадміністрації та на офіційному інтернет-порталі ‒ /

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]