КМДА Київська міська державна адміністрація


17 лютого 2020

Нагороджено переможців та учасників І-го (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020»

Нагороджено переможців та учасників І-го (районного) етапу  Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020»

 

 

У Муніципальній галереї мистецтв  відбувся теплий та емоційно-зворушливий захід віншування переможців та учасників І-го (районного) етапу  Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020».

Зі словами привітання до вчителів Деснянського району звернулись заступник голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко та начальник районного Управління освіти Тамара Постолюк.

Всі педагоги, які  брали участь у конкурсних випробуваннях «Учитель року – 2020», продемонстрували високий професіоналізм, креативність, сучасний, творчий  підхід  до  викладання своїх предметів.

«Ми пишаємося, що у Деснянському районі працюють такі педагоги-інноватори.  Саме вони розробляють авторські програми, беруть участь у складанні підручників, підходять творчо до організації освітнього процесу. Щиро вітаємо переможців та учасників районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» та впевнені, що вони гідно представлятимуть освітян району і на міському етапі», – говорить заступник голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.