Головна  →  Новини  →  16 січня 2020

«Хай колядки звучать і вертепиться січень на дворі!»

«Хай колядки звучать і вертепиться січень на дворі!»

 

 

Яка приємна низка різдвяно-новорічних свят! Особливо, коли багато гостей! Ось, на Щедрий вечір, до бібліотеки ім. Гагаріна Деснянського району на погостини завітали веселі колядники. З Маланкою та Василем, Козою та Зіркою, з піснями і танцями. А господарі, звичайно, і хату прибрали, і частування приготували, і себе не забули: вбралися по святковому. Навіть циганку запросили – щастя усім наворожити.

 

А щоб життя було добрим, веселим, солодким, господар з господинею та донькою, обдарували щедрівників смаколиками. І вам хай щастить! Зі святами!

 

Не залишилася осторонь свята і бібліотека № 119 та залюбки приймала привітання від вдячних читачів. Веселі щедрівки, святкові вірші та пісні наповнили бібліотеку чарівною атмосферою. А кольорові вишиванки, у які були вбрані гості, додали поваги до українських звичаїв.

 

«Нащедрувавши» подарунків, діти із задоволенням частувалися запашним чаєм і розповідали про святкування Нового року та Різдва у своїх родинах, про яскраві враження від зимових канікул. Завершенням святкової зустрічі стала дружня фотосесія біля новорічної ялинки, що прикрашає бібліотеку.

Тож долучаймося до надзвичайно багатих та самобутніх традицій українського народу! Це золотий спадок далекої минувшини, що допомагає увійти у світ духовної краси і культури. Нехай щоразу наші душі зігріває незгасне світло прадавніх українських свят!

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]