Головна  →  Новини  →  13 січня 2020

Делегація Деснянського району стане частиною Живого Ланцюгу Соборності на мосту Патона

 

Шановні деснянці!

22 січня 2020 року відбудеться Живий Ланцюг Соборності на мосту Патона. Захід передбачає цілу низку цікавих активностей. Родзинкою традиційно стане 30-метровий державний прапор, який утворять учасники акції.

Збір учасників починається о 7:30 біля двох локацій:

- на лівому березі біля останньої перед мостом зупинки громадського транспорту (найближча до неї станція метро – «Лівобережна»);

- на правому березі біля колонади при вході на міст Патона (найближча до неї станція метро – «Дружби народів»).

Усім охочим учасникам волонтери будуть розфарбовувати обличчя в кольорах державного прапора. Опісля акції відбудеться конкурс із визначенням трьох переможців із найкреативнішим та найсимпатичнішим малюнком на обличчі, котрим будуть вручені призи.

О 8:00 колони учасників почнуть рухатися одна назустріч одній північною пішохідною частиною мосту Патона.

Кожна колона нестиме свою частину 30-метрового прапору (синю або жовту). Посередині мосту обидві колони зустрінуться та символічно об’єднають лівий та правий береги Дніпра, Схід та Захід України. Також буде утворено єдиний 30-метровий прапор України.

Після об’єднання, учасники акції спільно виконають гімн України, а також вшанують пам’ять Героя України, Сергія Нігояна, що був убитий 22 січня 2014 року, та всіх борців, що поклали своє життя за Українську Державу, запаливши свічки.

Далі всі учасники рушать у бік лівого берегу, де на них чекатиме гарячий чай, та теплий гурт однодумців. Усі учасники отримають роздруковану версію Акту Злуки, а також пам’ятну жовто-блакитну стрічку на згадку про акцію. Тут же відбудеться і конкурс на найкращий малюнок на обличчі та фотосесія.

Акція є неполітичною, тому не допускається наявність жодної партійної або іншої символіки, лише прапори України.

Запрошуємо вас стати частинкою живого ланцюга Соборності на мосту Патона!

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]