Головна  →  Новини  →  23 грудня 2019

Актив ради ветеранів Деснянського району взяв участь у звітно-виборчій конференції Київської міської організації ветеранів України

Актив ради ветеранів Деснянського району взяв участь у звітно-виборчій конференції Київської міської організації ветеранів України

 

У звітно-виборчій конференції Київської міської організації ветеранів України взяли участь ветерани Деснянської районної організації на чолі з головою ради ветеранів Деснянського району Михайлом Шалем.

Михайло Іванович під час виступу на конференції дав оцінку діяльності Київської міської організації ветеранів України за рік та зупинився на питаннях взаємодії районної організації ветеранів з Деснянською райдержадміністрацією та її структурними підрозділами з виконання статутних завдань.

«Діяльність районних ветеранських організацій міста Києва спрямована на досягнення єдиної мети, яка передбачає належний захист прав та соціальних стандартів для ветеранів різних статусних категорій. Виміром нашої діяльності, як ветеранського руху, є жива людина, особистість», – зазначив Михайло Шаль.

Також Михайло Шаль зазначив, що районна влада і ветерани завжди знаходять взаєморозуміння у важливих питаннях та, зокрема, у створенні належних умов для роботи активу.

«Існування приміщення для діяльності ветеранських організацій необхідне. Погодьтеся, адже проводити зустрічі з ветеранами, а тим більше засідання комітетів чи Центрів, засідань ради організації, загальних зборів чи конференцій у власній квартирі просто неможливо», – сказав Михайло Шаль.

Довідково.

Під час звітно-виборчої конференції Київської міської організації ветеранів України було заслухано звіт голови про діяльність організації протягом року. Учасники конференції надали задовільну оцінку роботі Ради та обрали новий склад ради Київської міської організації ветеранів України, яку очолив М. Є. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]