Головна  →  Новини  →  21 грудня 2019

Підсумки спортивних досягнень вихованців ДЮФК «Титан» у 2019 році

Підсумки спортивних досягнень вихованців ДЮФК «Титан» у 2019 році

 

Вчора у Деснянській райдержадміністрації відбулося цікаве новорічне свято «Підсумки 2019 року Дитячо-юнацького футбольного клубу «Титан» Київ 2019», на яке завітало більше 300 вихованці клубу та їх батьків. ДЮФК «Титан» – найбільший клуб в Деснянському районі, який за півтора року існування вже дуже багато зробив для розвитку футболу та спорту в районі.

В.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков став почесним гостем заходу. Під час виступу очільник району познайомив зі спортивними досягненнями району в 2019 році та побажав клубу процвітання на благо Деснянського району та столиці, а кожному вихованцю не переставати марити і реалізовувати свої мрії у життя.

«Неймовірна атмосфера! Зсередини мене розривають емоції, коли цілий зал тобі аплодує! Саме в цей момент розумієш, що ти на правильному шляху! Впевнений, що наша команда спроможна на більше в 2020 році. Разом ми сила!», – зазначив генеральний директор ДЮФК «Титан» та член Громадської ради при Деснянській райдержадміністрації Іван Сендеркін.

Під час свята були нагороджені найкращі вихованці клубу, їх батьки та керівництво клубу.

Свято пройшло у телій, дружній атмосфері, юні футболісти отримали заряд позитиву та енергії для подальших спортивних досягнень.

Довідково.

У 2019 році клуб «Титан» зробив багато кроків вперед:

- команда 2009 рік народження ‒ стала чемпіоном Першої ліги офіційної першості міста Києва;

- команда 2007 року народження ‒ посіла перше місце у своїй групі, таким чином навесні боротиметься за вихід до Першої ліги;

- команда виявилася четвертою серед сімдесяти команд Києва серед дітей 2008 року народження;

- також команди 2010, 2011, 2012 років народження ‒ стали чемпіонами та призерами Чемпіонату «X-Парк Весна-Осінь 2019» під егідою Федерації футболу Києва, де брали участь понад шістдесят команд;

- цього року наша команда відкрила два філіали, на Правому березі Дніпра та у Борисполі;

- клуб веде активну підготовку до чемпіонату України.

Наразі клуб працює над створенням своєї інфраструктури. Бажаємо успіху, футбольної фортуни молодим гравцям в майбутніх поєдинках, та не зупинятись на досягнутому і надалі приносити радість перемоги своїм уболівальникам!

Так тримати!!!

Також на заході були присутні почесні гості: депутат Верховної Ради України Богдан Яременко, голова Громадської ради при Деснянській райдержадміністрації Артур Аракелян, директор Федерації футболу міста Дмитро Сологуб, президент ДЮФК «Титан» Андрій Куценко, генеральний партнер та меценат Павло Сировченко, громадський діяч та меценат Сергій Бабак, директор школи № 300 Лариса Фузік, заступник голови Громадської ради Євгеній Шкулій, голова ОГО «Нова столиця» Йосип Мигович, начальник Управління у справах молоді та спорту Армен Оганесян, директор КДЮСШ «Олімп» Олег Свитко, Голова організації «Спорт проти криміналу та наркотиків» Юрій Верхман та багато інших громадських активістів, які прийшли привітати молодий клуб «Титан».

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]