Головна  →  Новини  →  18 грудня 2019

Дмитро Альтман: «Налагодження взаємодії з установами та громадськістю забезпечить раннє виявлення сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах»

 

 

Соціальна робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є пріоритетним напрямом діяльності Деснянського районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Сьогодні на обліку у Центрі перебуває 1006 сімей, які опинились в складних життєвих обставинах і в яких виховується 1277 дітей.

 

Про це йшлося під час засідання Колегії Деснянської райдержадміністрації за участю керівників комунальних підприємств, структурних підрозділів Деснянської РДА.

 

«Цей напрям роботи передбачає раннє виявлення сімей, які потребують сторонньої допомоги. Ми – зв`язуюча ланка між громадянами та всією соціальною мережею району, оскільки безпосередньо контактуємо та співпрацюємо зі Службою у справах дітей та сім’ї, Управлінням праці та соціального захисту населення, Управлінням освіти, відділом охорони здоров'я, Управлінням у справах молоді та спорту, районним управлінням Національної поліції, громадськими організаціями, тощо. Від тісної взаємодії залежить ефективність нашої співпраці», – говорить директор Деснянського районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Дмитро Альтман.

 

З метою забезпечення партнерської взаємодії Деснянський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді співпрацює з навчальними закладами Управління освіти району, БФ «Незалежна Країна», БО «Світ без залежності», молодіжним клубом «Streetpower», ВБО «Конвіктус Україна», ГО «Інтегрум», Деснянською районною організацією Товариства Червоного Хреста України.

 

Дмитро Альтман детально зупинився на просвітницько-профілактичній роботі з підлітками, які вживають психоактивні речовини, в рамках соціально-реабілітаційних програм «Сходинки до здоров`я», «Зменшення шкоди», «Школа лідерства», які проводяться на базі молодіжного клубу «Street power» та ВБО «Конвіктус Україна».

 

За результатами Колегії напрацьовано ряд доручень щодо налагодження більш тісної взаємодії з установами та закладами забезпечить раннє виявлення сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

 

Презентація

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]