Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

33 завзятих, енергійних, розумних юнаків та дівчат керували сьогодні Деснянським районом

Опубліковано 06 грудня 2019 року о 16:00
фото

 

Посади керівників структурних підрозділів Деснянської райдержадміністрації сьогодні обіймали лідери учнівського самоврядування районних закладів освіти. Так, за традицією у Деснянському районі відзначають День місцевого самоврядування.

«Декілька років поспіль напередодні Дня місцевого самоврядування до Деснянської райдержадміністрації приходять діти – лідери учнівського самоврядування закладів освіти Деснянського району. У структурних підрозділах вони проводять цілий день, беручи активну участь у роботі комунальних підприємств, управлінь та служб, обмінюючись думками. Ми і молодь – єдині у прагненні зробити наш район ще кращим», – говорить заступник голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко.

Отже, сьогодні 33 завзятих, енергійних, розумних та бажаючих змінити життя на краще юнаків та дівчат спільно з керівниками комунальних підприємств, служб та управлінь Деснянської райдержадміністрації висловлювали свої думки з багатьох питань. Зокрема, юні деснянці, пропонували різні варіанти вирішення проблем житлово-комунального господарства, транспортного забезпечення, висловили своє бачення покращення медичного обслуговування, благоустрою Деснянського району. Дізналися і багато цікавого про план соціально-економічного розвитку району.

Наприклад Дарія Хорошун сьогодні виконувала обов`язки заступника голови Деснянської райдержадміністрації Ірини Алєксєєнко.

«Побувавши на особистому прийомі громадян, який провела заступник голови Ірина Алєксєєнко, дізналася про проблеми, які найбільше хвилюють деснянців. Зокрема, сьогодні у вирішенні організації інклюзивної освіти звернулися батьки дітей з особливими потребами; громадяни, які потребують покращення житлових умов, соціального забезпечення. Голові адміністрації, його заступникам доводиться вирішувати безліч питань, бувати на різних об`єктах та багато іншого. Мені було дуже цікаво», – говорить Дарія Хорошун.

З роботою Управління будівництва, архітектури та землекористування знайомилася Вікторія Вахнюк.

«Живу на Лісовому масиві і мені було дуже цікаво побачити детальний план будівництва майбутнього розважального центру, будівництво якого там відбувається», – говорить Вікторія Вахнюк.

«Назва Управління у справах молоді та спорту вже сама говорить за себе. Тут розробляється та координується молодіжна політика, організовується та забезпечується проведення спортивних заходів, яких лише з початку року проведено 36. У Деснянському районі путівку у велике спортивне життя отримало чимало зараз вже добре відомих чемпіонатів та спортивних змагань», – говорить Анна Корженівська.

А от з роботою відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ знайомилися одразу чотири лідери учнівського самоврядування – один з них Андрій Варський.

«Забезпечення інформаційної політики, роз`яснювальна робота, координація діяльності громадських організацій, зв`язок із засобами масової інформації – робота відділу внутрішньої політики. Було цікаво та змістовно. Для нас це дуже корисна практика.», – говорить Андрій.

Від усіх лідерів учнівського самоврядування вдячність за цікаво та змістовно проведений день подякував Євген Глущенко.

«Ми вдячні Деснянській райдержадміністрації за надання можливості ознайомитися з роботою структурних підрозділів безпосередньо зсередини. Від роботи цих підрозділів значною мірою залежить життєдіяльність нашого району, міста, держави», – говорить Євген.

На закінчення дня лідери учнівського самоврядування зібралися у конференц-залі, де у затишній атмосфері ділилися враженнями та отримали листи-подяки від Деснянської райдержадміністрації за активну громадянську позицію.

ФОТОЗВІТ


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux