КМДА Київська міська державна адміністрація


28 листопада 2019

У Деснянському районі з`явиться ще одна амбулаторія

У Деснянському районі з`явиться ще одна амбулаторія

 

Мешканці 20-го мікрорайону отримають амбулаторію сімейної медицини по вулиці Закревського, 101-а.

І хоча поки що це питання майбутнього, перший крок до цього вже зроблено: ТОВ «Житлоекономія» передало безоплатно до комунальної власності територіальної громади міста Києва приміщення загальною площею 146, 2 кв.м. першого поверху житлового будинку по вулиці Закревського, 101-а, яке йому належало на праві приватної власності.

Рішенням сесії Київської міської ради вказане приміщення передано до сфери управління Деснянської райдержадміністрації.

«Сьогодні обговорюється питання створення у виділеному приміщенні амбулаторії сімейної медицини для мешканців 20-мікрорайону на базі Консультативного-діагностичного центру № 1. Медичну допомогу тут матимуть змогу отримати 4 тисячі 600 дорослих мешканців та 2 тисячі 800 дітей. У амбулаторії проводитимуться лабораторні дослідження, надаватимуть консультації педіатри та терапевти», – говорить заступник голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко.

Щойно заступник голови Деснянської РДА Ірина Миколаївна, депутат Київради Ганна Вікторівна Старостенко, керівники профільних структурних підрозділів Деснянської райдержадміністрації оглянули приміщення майбутньої амбулаторії у новобудові та визначили перші заходи, спрямовані на створення медичного закладу.

ФОТОЗВІТ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.