Головна  →  Новини  →  27 листопада 2019

26 грудня pre-party у «BiblioHub»

26 грудня pre-party у «BiblioHub»

 

До такої спільної думки дійшли сьогодні в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков, заступник голови Ірина Алєксєєнко та депутат Київради Ганна Старостенко під час огляду надсучасного культурно-просвітницького простору «BiblioHub». Ця бібліотека по вул. Бальзака, 28 незабаром стане новою окрасою міста, а деснянці отримають надсучасний інклюзивний культурно-просвітницький простір.

З останніх помітних змін на об’єкті – встановлена стійка рецепції та заасфальтовано гостьовий паркінг зі сторони міжбудинкового проїзду по вул. Ніколаєва, 15-Б. На вихідних встановлять вивіску, а мати для дітей змонтують на наступному тижні. Під час огляду приміщення очільник району доручив зробити вентиляцію в місцях загального користування; збільшити зносостійкість поручня біля ліфту для людей з інвалідністю; докупити 10 м плінтуса; долучити працівників закладів культури до стильного оформлення бібліотеки.

Нагадаємо, що проект «BiblioHub» розроблений за ініціативи мера столиці Віталія Кличка та підтримки Київської міської державної адміністрації.

Сьогодні бібліотека обслуговує 7 тисяч 850 користувачів на рік. Мета – створити нову модель бібліотеки, змінити дизайн, опції та обслуговування читачів. Нині приміщення поділили на зони за сучасними стандартами. Це – відкритість, комфортність, креативність, мобільність, багатофункціональність, чіткість навігації по бібліотеці та безпека.

Приміщення має два поверхи: на 1-му – розмістяться абонементні зали та книгосховища, гардеробна та санітарні приміщення; на 2-му – читальні зали, ігрова кімната, адміністративні приміщення. «BiblioHub» також поділено на: зону сучасних комп’ютерних технологій, літературно-мистецьку зону, зону творчості, виставкову зону, зону вивчення іноземних мов, батьківську зону, розвиваючу зону для дошкільнят.

Тут проводитимуться презентації, кінопокази, вернісажі, фотовиставки, експозиції, створять майстерні «Скарбниця творчих ідей», вивчатимуть іноземні мови, надаватимуть консультації для батьків від психологів, педагогів, медичних працівників, створять релакс-зону для відпочинку від буденних проблем.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]