Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Які зміни на знакових об’єктах Деснянського району?

Опубліковано 15 листопада 2019 року о 16:26
фото

 

Сьогодні в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков проінспектував хід робіт на знакових об’єктах капітального будівництва та реконструкції Деснянського району. Очільник району оглянув хід реконструкції транспортної розв’язки по проспекту Шухевича-вулиці Бальзака з організацією додаткових заїздів на проспекті Шухевича, третю чергу реконструкції парку «Кіото» та пілотний проєкт з модернізації бібліотек для столиці – «BiblioHub».

Відтак, на реконструкції транспортної розв’язки наразі триває звірка проєкту освітлення з ДТЕК «Київські електромережі» на перекладання мереж. Наразі роботи на об’єкті тривають.

За інформацією представника підрядної організації, цього року будівельники встигнуть укласти нижній шар асфальтобетонного покриття та нанести тимчасову розмітку. У наступному році, з настанням сприятливих погодних умов (середня добова температура має бути не нижчою +5-10 °C), укладуть асфальтове покриття з розділенням потоків відбійником та після цього знімуть обмеження на в’їзд на мосту в сторону Дніпровського району. Також до проекту додається велодоріжка. Сергій Петрович запропонував свою посильну допомогу, щоб пришвидшити роботи на об’єкті.

Під час огляду третьої черги реконструкції парку «Кіото» керівник району перевірив виконання попереднього протоколу; доручив вивчити питання переміщення або евакуації дев’яти МАФів по вул. Кіото вздовж парку; розмістити паспорт об’єкту біля будинку садівника; кожного ранку проводити наради на об’єкті щодо вирішення нагальних питань; для оперативного реагування створити «Viber» групу.

За інформацією представника підрядної організації, за сприятливих погодних умов, до 15 грудня завершать укладання ФЕМ на доріжках та проведуть 1000 кв.м. озеленення.

У приміщенні бібліотеки для дітей № 115 по вул. Бальзака, 28, яка незабаром стане новою окрасою міста, Сергій Петрович дізнався про завершальні етапи надсучасного інклюзивного культурно-просвітницького простору.

За інформацією представника підрядної організації, в понеділок на об’єкт завезуть копроліт та плінтуса, а в середу завершать облаштування трьох вітражів та двох балконних отворів.

Приміщення має два поверхи: на 1-му – розмістяться абонементні зали та книгосховища, гардеробна та санітарні приміщення; на 2-му – читальні зали, ігрова кімната, адміністративні приміщення. «BiblioHub» також поділено на: зону сучасних комп’ютерних технологій, літературно-мистецьку зону, зону творчості, виставкову зону, зону вивчення іноземних мов, батьківську зону, розвиваючу зону для дошкільнят.

Тут проводитимуться презентації, кінопокази, вернісажі, фотовиставки, експозиції, створять майстерні «Скарбниця творчих ідей», вивчатимуть іноземні мови, надаватимуть консультації для батьків від психологів, педагогів, медичних працівників, створять релакс-зону для відпочинку від буденних проблем.

Довідково.

Участь у інспектуванні певних об’єктів також взяли депутати Київради Ганна Старостенко та Михайло Буділов, заступники голови Ірина Алєксєєнко та Владислав Сюр, представники КП «Київміськсвітло», «Київський центр розвитку міського середовища», підрядних організацій.

ФОТОЗВІТ


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux