Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Граничні обсяги видатків бюджету на 2020 рік по головному розпоряднику бюджетних коштів Деснянській райдержадміністрації доведені в сумі 2582747,455 тис. грн

Опубліковано 23 жовтня 2019 року о 18:01

 

В Деснянській райдержадміністрації сьогодні відбулася нарада з обговорення формування пропозицій до видаткової частини бюджету 2020 року, яку провів в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков спільно з депутатом Верховної Ради України Артемом Дубновим, депутатами Київради Михайлом Іщенком, Віктором Грушком, Вадимом Онуфрійчуком, Михайлом Буділовим, помічниками-консультантів депутатів Київради, представниками та головою Громадської ради при Деснянській райдержадміністрації Артуром Аракеляном та керівниками структурних підрозділів ДРДА.

За інформацією начальника Фінансового управління Деснянської райдержадміністрації Валентини Ваврічиної, розпорядженням виконавчого органу Київської міської державної адміністрації від 30.08.2019 № 1544 з урахуванням змін від 10 жовтня 2019 року № 1799 затверджено прогноз бюджету міста Києва на 2020-2022 роки, який сформований з запровадженням середньострокового бюджетного планування, що включає можливості планування ресурсів на середньострокову перспективу, визначення пріоритетів використання бюджетних коштів з метою ефективного їх розподілу, механізм управління бюджетними коштами, який передбачає вчасне прийняття виважених рішень. За умови середньострокового бюджетного планування зростає можливість реалізації довгострокових інфраструктурних проектів, які є важливими для мешканців міста та району.

Відповідно до вимог Бюджетного кодексу України та з врахуванням вищезазначеного розпорядження Департаментом фінансів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) листом від 11.10.2019 № 054-1-1-08/2684 доведені граничні обсяги видатків бюджету на 2020 рік по головному розпоряднику бюджетних коштів Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація в загальній сумі 2582747,455 тис грн з розподілом за галузями.

Темп росту граничного обсягу загального фонду на 2020 рік до затверджених видатків на 2019 рік становить 16,4 %, або більше на 296355,3 тис грн. Темп росту граничного обсягу загального фонду на 2020 рік до уточнених видатків на 2019 рік становить 9,2 %, або більше на 177152,3 тис грн.

Видатки бюджету розвитку складають 382155,8 тис грн (на 111749,1 тис грн, або 41,3 % більше уточненого плану бюджету розвитку станом на 01.10.2019 року).

Відповідно до пропозицій розпорядників коштів, гранична сума видатків між галузями розподілена на загальний та спеціальний фонд.

Під час наради кожний розпорядник бюджетних коштів по галузям проінформував про розподіл видатків за напрямами, назвав пріоритети, якими керувався під час складання бюджетного запиту та адресного переліку виконання робіт капітального ремонту та об’єктів капітального будівництва, відповів на запитання та пропозиції депутатів Київради та активної громадськості району.

На даному етапі розпорядникам бюджетних коштів необхідно забезпечити формування бюджетних запитів та заповнення даними Єдиної інформаційної системи управління бюджетом в визначені терміни, з урахуванням пропозицій депутатів Верховної Ради України, Київської міської ради та пропозицій Громадської ради при Деснянській райдержадміністрації.

 

Презентація.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux