Головна  →  Новини  →  7 жовтня 2019

Сергій Снопков зустрівся з мітингувальниками із славнозвісного будинку по вул. Мілютенка, 23-А

 

Зранку біля ст.м. «Чернігівська» було «гаряче». І не лише через годину пік, а й через перекриття проїзної частини мітингувальниками зі славнозвісного будинку по вул. Мілютенка, 23-А.

Сьогодні, для зняття соціальної напруги та вирішення питання по суті, в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков зустрівся з мешканцями, які незадоволені припиненням будівництва ЖК «Forest» на перетині вул. Мілютенка та Шолом-Алейхема. Після відселення мешканців з аварійного будинку у них з’явиться можливість покращити власні житлові умови у новозбудованому будинку за вищевказаною адресою.

За інформацією директора КП «Спецжитлофонд» Володимира Шарія, мер Києва Віталій Кличко доручив побудувати будинок без залучення бюджетних коштів. Відповідне будівництво проводиться за рахунок коштів інвесторів. У 1, 2 та частині 3 секції передбачене будівництво соціального житла. До четверга на об’єкті знову з’являться будівельники. Він запевнив присутніх, що відповідно до графіку, будинок має бути зданий в травні наступного року, якщо не буде ніяких перепон.

Два місяці на об’єкті не провадилися будівельні роботи через блокування роботи Державною архітектурно-будівельною інспекцією України. Тому 30 вересня 2019 року комунальне підприємство подало позов до Окружного адміністративного суду міста Києва. Засідання суду запланована на наступному тижні.

Довідково.

На пленарному засіданні Київської міської ради депутати надали комунальному підприємству з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення «Спецжитлофонд» земельних ділянок для будівництва, обслуговування та експлуатації житлового будинку на перетині вул. Мілютенка та вул. Шолом-Алейхема.

Відповідні земельні ділянки мають площу 0,5514 га та 0,1726 га. Передбачається, що у новобудову переселять мешканців житлового будинку по вулиці Мілютенка, 23-А.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]