КМДА Київська міська державна адміністрація


3 жовтня 2019

У житловому будинку по Данькевича, 7-А відновили роботу вкраденого будинкового теплового лічильника та встановили охоронну систему

 

Сьогодні відбувся виїзний прес-брифінг «Як киянам відновити вкрадений будинковий лічильник та оснастити будинок охоронною сигналізацією?».

 

На прикладі житлового будинку по вулиці Данькевича,7-А відновили роботу вкраденого будинкового теплового лічильника та встановили охоронну систему, щоб унеможливити крадіжку в подальшому.

 

Існування теплового лічильника дає змогу сплачувати за реально спожите тепло, що є особливо вигідним у теплі місяці опалювального сезону – жовтень, листопад, квітень.

 

Після встановлення було проведено прес-брифінг із заступником голови КМДА Петром Пантелеєвим та директором структурного підрозділу «Енергозбут» теплопостачального підприємства «Київтеплоенерго» Костянтином Лопатіним.

 

Спікери дали відповіді на запитання: хто має встановлювати теплолічильники і чиїм коштом, як вберегти теплові лічильники від крадіжок, які кроки мають зробити мешканці, щоб відремонтувати лічильник тощо.

 

Пропонуємо Вашій увазі відео монтажу теплолічильника у житловому будинку по вулиці Данькевича, 7-А та відповіді на запитання журналістів під час прес-брифінгу.

https://www.facebook.com/100004126776454/videos/1479914422156103/?id=100004126776454



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.