КМДА Київська міська державна адміністрація


3 жовтня 2019

Запрошуємо деснянців на «Квіткове сузір’я»

Шановні деснянці!

Завтра на Співочому полі Печерського ландшафтного парку (вул. Лаврська, 33) стартує вже традиційний осінній Фестиваль хризантем. Цього року виставка перетвориться на «Квіткове сузір’я». Виставка триватиме до 27 жовтня з 10:00 до 20:00.

Незважаючи на те, що зірки можна побачити лише вночі, сузір’я на Співочому полі можна буде роздивитися вдень. Майстрині КП УЗН Деснянського району власноруч створюють красу зоряного неба за допомогою ніжних хризантем.

Більше 20 тисяч хризантем перетворяться на відомі й таємничі водночас сузір’я: Золотої та Летючої риби, Гончих Псів, Дракона, Райського Птаха, Кита, Близнюків, Стрільця, Фенікса, Живописця, Пегаса. Ще більше 5 тисяч хризантем оздоблюватимуть територію Співочого поля.

Окрім сузір’їв із хризантем, на гостей фестивалю чекає насичена розважальна програма, безліч фотозон для селфі, ярмарок рослин і хендмейду та різноманітні локації для відпочинку. Для маленьких відвідувачів будуть проводити цікаві майстер-класи та працюватиме дитяча зона з будиночками-розмальовками та багато інших цікавих активностей.

Для дітей до 7 років, пенсіонерів, багатодітних родин, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи, учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – вхід безкоштовний.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.