Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2019

Сезон пошуків і відкриттів – стартував!

Сезон пошуків і відкриттів – стартував!

 

Біля будівлі Деснянської райдержадміністрації просто неба за підтримки Деснянської райдержадміністрації та районного Управління освіти відбувся старт «сезону пошуків і відкриттів» – фестиваль розуму, натхнення, талантів та юнацької завзятості – Вуличний фестиваль ідей.

Окремими локаціями були представлені творчі роботи, винаходи учнів закладів освіти Деснянського району на виставці творчих робіт. Під час свята відбулася презентація учнівських стартапів та проектів, майбутні юні дослідники взяли участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, майстер-класах та розважально-ігрових заходах.

 

Почесними гостями Фестивалю стали в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков, депутат Київради Ганна Старостенко, заступник голови Ірина Алєксєєнко, начальник районного Управління освіти Тамара Постолюк.

«Винахідник здатен мислити і творити не за стандартними підходами. Високотехнологічні новації України відомі далеко за її межами, і переконаний, що сьогодні тут присутні нові винахідники, які виведуть нашу державу на технологічний рівень провідних країн світу. Про це свідчать представлені на виставці роботи та винаходи», – привітав учасників Фестивалю в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков.

Фестиваль ідей було присвячено Дню працівників освіти, адже саме завдяки педагогам-наставникам, їх вмінню пробуджувати інтерес до знань з`явилися винаходи та дослідницькі проекти їх учнів.

«Всі професії – від вчителя, лише одна від Бога – вчитель. Щиро вітаю освітян району з Днем працівників освіти. Лише у творчому тандемі учень-вчитель можливі досягнення, які ми бачимо сьогодні. Отже, старт черговому марафону пошуків і відкриттів дано. Ми бажаємо успіху всім, хто докладатиме зусиль, щоб у всесвітньому просторі невідомого стало трішечки менше матерії незвіданого!», – зазначила начальник районного Управління освіти Тамара Постолюк.

З нагоди Дня працівників освіти під час «Вуличного фестивалю ідей» Почесними грамотами та Подяками були нагороджені кращі працівники закладів освіти Деснянського району.

Концерт за участю дитячих творчих колективів району було присвячено професійному освітянському святу.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]