КМДА Київська міська державна адміністрація


1 жовтня 2019

Розпочалася друга черга капітального ремонту парку з водними об’єктами вздовж просп. Шухевича (між вул. Бальзака та просп. Маяковського)

 

Розпочалася друга черга капітального ремонту в парку з водними об’єктами уздовж просп. Шухевича (між вул. Бальзака та просп. Маяковського). Про це повідомили в КО «Київзеленбуд».

«Першочергово провели роботи із розчищення території, зараз завершується розчистка озера. У новій частині парку будуть прокладені пішохідні та велосипедні доріжки загальною площею більше 6000 кв. м, прокладено майже 1800 м. п. поливо-зрошувальної системи. Для комфортних вечірніх прогулянок передбачається влаштувати освітлення. У цій частині парку також планується розмістити універсальне поле для міні-футболу й волейболу, спортивний майданчик із тренажерами та альтанку для гри в шахи», – розповіли у КО «Київзеленбуд».

Також, за стандартами сучасних парків, будуть встановлені нові лави та урни, навігаційні покажчики, відеоспостереження, а також посіяний газон, висаджені дерева, кущі, квіти. Загальна територія парку – 9,5848 га. https://www.facebook.com/watch/?v=536850190423590.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.