Головна  →  Новини  →  30 вересня 2019

У Деснянській райдержадміністрації обговорили питання покращення вулично-дорожньої мережі селища Биківня

До вирішення нагальних проблем мешканців селища Биківня районна влада підходить відповідально. Одне з підтверджень – постійні зустрічі за участю представників районної влади, громади селища Биківня на чолі з головою органу самоорганізації населення «Комітету мікрорайону «Биківня» Миколою Косинцем.

Чергова зустріч, яка пройшла сьогодні у Деснянській райдержадміністрації за участю в.о. голови Сергія Снопкова, керівників профільних комунальних підприємств, структурних підрозділів Деснянської РДА була з питань життєдіяльності селища та першочергове – це покращення вулично-дорожньої мережі Биківні.

Зокрема, мешканці селища Биківня звернулися до Деснянської райдержадміністрації з проханням поновити дорожню розмітку зносостійкими матеріалами на пішохідних переходах по вулицях Радистів та Путивльській, встановити світлофорний об`єкт біля школи № 23, розширити та провести капітальний ремонт дорожнього покриття магістральних вулиць селища.

«Мета нашої зустрічі – напрацювати спільний план дій для створення комфортного пересування биківнянців та також обговорити інші важливі питання, які озвучив Микола Косинець», – зазначив Сергій Снопков.

Разом з фахівцями відповідних структурних підрозділів Сергій Петрович розповів про намічені шляхи вирішення існуючої проблеми. За результатами зустрічі напрацьовано ряд доручень.

«Жодне запитання, яке ви ставите у своїх зверненнях, не залишиться без уваги. Ми добре знаємо всі існуючі проблеми і працюємо над їх вирішенням. Вдячні вам за тісну співпрацю та небайдужість до життєдіяльності району. Активно співпрацюючи й надалі, ми зможемо вирішити чимало питань», – зазначив Сергій Петрович.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]