Головна  →  Новини  →  26 вересня 2019

Соціально значущі проблеми очима молодих деснянців

 

Днями, в рамках програми «Школа молодого лідера», організованої Управлінням у справах молоді та спорту Деснянської райдержадміністрації, в атмосфері вільного простору для молоді було проведено семінар-тренінг «Молодь для України». У заході взяли участь представники активної молоді (віком 14-25 років) нашого району.

Організатори щиро вдячні запрошеному спікеру – начальникові відділу державної реєстрації актів цивільного стану Деснянського району міста Києва Карині Мінчук, яка в рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право» провела лекцію на тему: «Права молоді в сімейному, цивільному, цивільно-процесуальному праві; реєстрація актів цивільного стану, структура та діяльність органів юстиції».

У відкритому діалозі молодь найбільше зацікавила проблема протидії булінгу, шляхи вирішення якої шукали разом. Було запропоновано відповісти на питання у чотирьох напрямках: що можуть зробити – держава, керівництво школи, колектив класу, батьки, я сам? Вразила завзятість небайдужої до соціально значущих питань молоді, з якою вони працювали, демонструючи у своїй творчості бажання створювати щось нове, не схоже, не затавроване, сучасне.

Отримавши знання про свої права, молоді люди також поділилися власним досвідом і проектами. Зокрема, в ході зустрічі, Стася Кравченко, Марія Ямкова, Катерина Волкова ознайомили присутніх з газетою «ZNEWS» у створенні якої вони брали безпосередню участь. Це творчій проект секції медіамайстерності суспільних комунікацій Київської малої академії наук. Дійсно дуже цікавий матеріал поданий сучасно по-молодіжному.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]