КМДА Київська міська державна адміністрація


17 вересня 2019

У Києві сьогодні привітали рятувальників із професійним святом

 

Сьогодні у Києві у приміщенні Київської міської державної адміністрації вітали працівників київських аварійно-рятувальних служб із Днем рятівника. Київський гарнізон налічує понад тисячу рятувальників. А комунальна аварійно-рятувальна служба «Київська служба порятунку» ще 120 осіб.

«Ми дякуємо нашим рятувальникам за відвагу та незламність у боротьбі з надзвичайними ситуаціями. І, безумовно, для міста стоїть завдання постійно покращувати умови роботи працівників рятувальних служб. Цього року ми спрямовуємо 50 мільйонів гривень на закупівлю автовишок для працівників Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій України у м. Києві, а також на закупівлю допоміжного обладнання», – повідомив під час урочистостей заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Серед нагороджених «За вагомий особистий внесок у вирішення завдань із запобігання надзвичайним ситуаціям» і начальник КП ШЕУ Деснянського району Сергій Головченко та директор КП УЗН Деснянського району Євген Карп.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=74&v=35HoBmcTemQ.

Довідково.

Сьогодні в Україні відзначають День рятівника. Це професійне свято аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадян, які зробили внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

За матеріалами: https://kyivcity.gov.ua/news/u_kiyevi_sogodni_privitali_ryatuvalnikiv_iz_profesiynim_svyatom/?fbclid=IwAR39aGZWHuHTvn69kQGGTMYBvMeRJubH-wyn5WnEyR27MIN7ymEt93nJ15A



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.