Головна  →  Новини  →  14 вересня 2019

Деснянський район – найспортивніший у столиці

Деснянський район – найспортивніший у столиці

 

Флешмоб «FunUp», урочистий парад спортивної громадськості району, нагородження кращих вчителів, тренерів, фахівців з фізичної культури та спортсменів району, концертна програма, майстер-класи – у всьому цьому дійстві мав змогу взяти участь кожний охочий деснянець, який вирішив відсвяткувати сьогодні День фізичної культури і спорту України на найсучаснішій комунальній спортивній арені району по вул. Драйзера, 2-Б.

В урочистому параді взяли участь колони КДЮСШ № 14, ДСЮШ № 18, ДЮСШ № 23, учасники Спартакіади учнівської молоді серед учнів спеціалізованої школи №№ 247, 301, 307 та школи № 306, вихованці 17 спортивних клубів Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Центру навчання плаванню, Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, ДЮСШ «Спартак», ГО «Сен-Бін», федерації хортингу України, ГО «Дзюдо-майстер», ФК «Столиця», команді Ліги дворового футболу «TIGERS», «Алмаз», «Ураган», «Титан».

Висока честь підняття Державного прапору України надалася чемпіону Європи з греко-римської боротьби та срібному призеру Чемпіонату світу Ельмару Нуралієву. Прапор міста Києва підняла багаторазова чемпіонка України з боротьби панкратіон, майстер спорту з боротьби Кураш, член збірної України з панкратіону Тетяна Астахова. А прапор Деснянського району підняв срібний призер Чемпіонату Європи з дзюдо Дільшот Халматов.

«Сьогодні наш Деснянський район без перебільшення займає лідируючі позиції у галузі фізичної культури і спорту в столиці. Тільки цього року проведено більше, ніж 130 спортивних заходів та змагань. Ремонтуються та відкриваються нові спортивні клуби, завершується реконструкція Центральної спортивної арени Деснянського району. Поступово втілюється у життя програма з відновлення прибудинкових спортивних майданчиків. Спорт у районі став масовим та потужним явищем, тому із впевненістю можна назвати наш Деснянський район найспортивнішим у Києві», – зазначив Сергій Снопков.

Сергій Петрович нагородив найкращих Подяками, Грамотами та Почесними грамотами «За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, пропаганду здорового способу життя та з нагоди Дня фізичної культури і спорту».

Довідково.

Свято Дня фізичної культури і спорту в Україні офіційно засновано в 1994 році, згідно з Указом Президента України «Про День фізкультури і спорту» від 29 червня 1994 року № 340/94. Це свято здорового способу життя і сили духу. Це свято не тільки спортсменів, це і День тренера, і урочиста дата для всіх, хто цінує і шанує заняття спортом.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]