Головна  →  Новини  →  3 вересня 2019

Віталій Кличко перевірив, як відремонтували внутрішньоквартальні проїзди у Деснянському районі

Віталій Кличко перевірив, як відремонтували внутрішньоквартальні проїзди у Деснянському районі

 

Мер Києва Віталій Кличко та в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков перевірили, як ремонтують внутрішньоквартальні проїзди у Деснянському районі – Вигурівський бульвар та прилеглі території за окремими адресами на вулиці Бальзака, Вигурівському бульварі, проспекті Маяковського.

«У столиці триває ремонт не тільки доріг, а й дворів і міжквартальних проїздів. Чимало київських дворів, зокрема, на Троєщині, не ремонтували відколи здали житлові будинки в експлуатацію. Сьогодні ми перевірили, як здійснили капітальний ремонт на Вигурівському бульварі та внутрішньоквартальних проїздах і прибудинкових територіях. Раніше тут складно було пройти – ями, багато недбало припаркованих автівок. Тепер Вигурівський – єдиний пішохідний бульвар на Троєщині – став улюбленим місцем для прогулянок дітей та батьків. Місцеві мешканці задоволені, а це – найкраща оцінка», – наголосив мер Києва.

Розпочали роботи на бульварі та прилеглих територіях у липні цього року. А планують завершити вже в кінці вересня. Наразі завершили капремонт бульвару та 5 дворів. Залишилося прибрати МАФи на початку бульвару і здійснити там капремонт та завершити роботи з благоустрою – огородження зелених зон та озеленення територій. Тривають також роботи із встановлення нових лав та урн. Планують облаштувати і 50 антипаркувальних стовпчиків. Поки що їх функцію тимчасово виконують встановлені напівсфери.

В рамках ремонтних робіт влаштовано нове покриття тротуарів з ФЕМу та асфальтобетону, асфальтобетонне покриття проїздів прибудинкових територій, встановили 21 опору зовнішнього освітлення та 26 LED-світильників.

Довжина бульвару – 550 метрів. Ширина – від 6 до 20 метрів.

Довідково.

Участь у інспектуванні також взяли заступник голови КМДА Дмитро Давтян, депутати Київради Ганна Старостенко та Сергій Майзель, генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв, керівники структурних підрозділів та комунальних служб району та міста, представник підрядної організації.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]