Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Рівняння на Прапор

Опубліковано 23 серпня 2019 року о 18:14
фото

 

Під Гімн України сьогодні було урочисто піднято стяг над будівлею Деснянської райдержадміністрації під час святкового мітингу з нагоди Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці незалежності України.

В.о. голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко привітала учасників мітингу з національним святом та подякувала за подвиги мужнім захисникам нашої держави.

Паспорти громадянина України та пам’ятні подарунки за традицією у цей день отримали і 16-річні юнаки та дівчата, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті та мистецтві, здобули перемоги на олімпіадах, змаганнях, конкурсах, є лідерами учнівського самоврядування.

 

Від імені молоді учениця гімназії «Троєщина» ІІ-ІІІ ступенів Деснянського району міста Києва Єва Куценко висловила сподівання щасливої долі у мирній країні.

Державний Прапор – це символ духу і свободи України, всіх головних етапів і звершень протягом 28-ми років нашої незалежності. Здавен українці прагнули жити вільно та боролися за свій суверенітет та свободу. Роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас. Але працелюбний народ України пройшов ці випробування. Бажаю кожній родині Деснянського району благополуччя і добробуту, удач і творчих успіхів у високому служінні в ім’я слави України, віри в краще майбутнє нашої держави. Пам’ятайте, найдорожчою коштовністю для кожного народу є державна незалежність. З великим національним святом Вас! Слава Україні!», – зазначила Ірина Миколаївна.

Під час мітингу відбулося нагородження Почесними грамотами та Подяками голови Деснянської райдержадміністрації активних громадських діячів району з нагоди 28-ї річниці незалежності України та за вагомий внесок у соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадянську позицію, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу та високі професійні досягнення.

 

Вокально-хореографічною композицією «Україна» привітали учасників заходу вихованці народного художнього колективу шкільного театру «Пролісок» спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 23 з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району міста Києва.

 

Також учні гімназії № 283 Деснянського району взяли участь в церемонії урочистого підняття Державного Прапора України на Софійській площі за участю Президента України Володимира Зеленського.

 

Київський міський голова Віталій Кличко сьогодні теж вручав паспорти громадянина України юним киянам, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті та мистецтві, здобули перемоги на олімпіадах, змаганнях, конкурсах, є лідерами учнівського самоврядування. Серед найкращих юнаків та дівчат міста Києва паспорт отримали учениця школи І-ІІІ ступенів № 249 Деснянського району міста Києва Чуднєцова Анна та учень спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 301 з поглибленим вивченням англійської мови імені Ярослава Мудрого Деснянського району міста Києва Глущенко Євгеній.

 ФОТОЗВІТ


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux