КМДА Київська міська державна адміністрація


5 серпня 2019

У Деснянській райдержадміністрації обговорили стан виконавської дисципліни

Більше 11 тисяч документів з Центральних органів виконавчої влади та 2 тисяч звернень від мешканців району надійшло до Деснянської райдержадміністрації з початку року.

 

Про це йшлося сьогодні під час апаратної наради у виконуючого обов`язки голови Сергія Снопкова за участю керівників структурних підрозділів під час обговорення виконавської дисципліни структурними підрозділами Деснянської РДА.

 

Начальник відділу організації діловодства Галина Марченко та начальник відділу з питань звернення громадян Марія Тимофєєва ознайомили присутніх зі станом виконання актів законодавства, доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядчих документів міністерств, розпоряджень і доручень Київського міського голови, аналіз стану роботи з реагування на запити і звернення народних депутатів України, протоколів голови райдержадміністрації та мешканців Деснянського району.

 

Так, з початку року до Деснянської райдержадміністрації надійшло 11 тисяч 240 документів. З них: 2 тисячі 415 – з КМДА, від установ при органах влади вищого рівня – 1 тисяча 446, Київради – 116, інших – 7 тисяч 317 та 2 тисячі 573 звернення від громадян. Також відповідно до розподілу обов'язків на виконання керівництву Деснянської райдержадміністрації надійшло 2 тисячі 286 звернень.

 

Найбільше мешканці району зверталися щодо вирішення питань житлово-комунального господарства, соціального захисту, благоустрою, охорони здоров`я, освіти та ін.

 

«Одне з пріоритетних завдань нашої роботи – оперативність у вирішенні проблем та питань, з якими до нас звертаються громадяни. Ми не повинні порушувати строки, маємо надавати обґрунтовані відповіді та по мірі можливості допомагати у вирішенні піднятих питань», – сказав Сергій Снопков.

 

Під час апаратної наради було напрацьовано ряд доручень з покращення виконавської дисципліни структурними підрозділами Деснянської райдержадміністрації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.