КМДА Київська міська державна адміністрація


25 липня 2019

Сергій Снопков привітав працівників торгівлі з професійним святом

Сергій Снопков привітав працівників торгівлі з професійним святом

 

Сьогодні в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков привітав працівників торгівлі з 24-річницею професійного свята. Зустріч та відзначення найкращих представників професії з нагоди Дня працівників торгівлі відбулася у Київському національному торговельно-економічному університеті.

«Вітаю усіх присутніх з професійним святом – Днем працівників торгівлі. Сфера торгівлі є каталізатором розвитку економіки нашого району, столиці, держави в цілому. На вістрі цих змін – флагман вищої освіти за даним напрямом, – Київський національний торговельно-економічний університет. Бажаю всім вам бути успішним у власній справі та жити разом у заможній Україні», – зазначив Сергій Снопков.

Після виступу Сергій Петрович нагородив найкращих представників професії Подяками Деснянської райдержадміністрації.

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету Анатолій Мазаракі, заступник міністра Міністерства аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова, президент Торгово-промислової палати України Микола Засульський, директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Вадим Фіоктістов.

Довідково

Традиційно в останню неділю липня в Україні відзначається професійне свято ‒ День працівників торгівлі, яке було запроваджене у 1995 році Указом Президента України на знак пошани до соціально важливої, бюджетонаповнювальної та працезабезпечувальної галузі економіки країни.

ФОТОЗВІТ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.