КМДА Київська міська державна адміністрація


22 липня 2019

У Деснянській райдержадміністрації пройшла апаратна нарада

Розпорядниками бюджетних коштів освоєно 49,3% до плану на 7 місяців, або 36,8% до річного обсягу видатків спеціального фонду бюджету. Про це йшлося сьогодні під час апаратної наради, яку провів голова Деснянської райдержадміністрації Геннадій Заболотний.

Учасники апаратної наради обговорили стан освоєння видатків спеціального фонду бюджету, передбачених на проведення капітальних ремонтів на об`єктах житлового господарства, закладів освіти, охорони здоров`я, культури та спорту у 2019-му році.

Начальник Фінансового управління Валентина Ваврічина акцентувала увагу всіх розпорядників бюджетних коштів на необхідності активізувати роботу по їх використанню та реєстрації зобов’язань в УДКСУ та здійснити замовлення згідно розпису бюджету на 7 місяців 2019 року.

Також під час апаратної наради керівниками комунальних підприємств було порушено ряд проблемних питань відповідно до своєї компетенції, які було розглянуто в робочому порядку та дано відповідні доручення головою РДА щодо їх вирішення.

Довідково.

Участь у апаратній нараді також взяли перший заступник голови Сергій Снопков, керівник апарату Ольга Машківська, керівники структурних підрозділів і комунальних служб району.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.