Головна  →  Новини  →  18 липня 2019

Геннадій Заболотний провів особистий прийом громадян у ЦНАПі

Голова Деснянської райдержадміністрації Геннадій Заболотний провів особистий прийом громадян у Центрі надання адміністративних послуг. Цього разу до очільника району звернулися з питанням житлово-комунального господарства.

Так, зокрема, голова правління ОСББ «Восток» піднімала питання врегулювання балансоутримувача теплопункту по вул. Кіото, 15.

За результатами особистого прийому деснянцям були надані фахові роз’яснення і консультації щодо можливих варіантів вирішення порушеного питання.

У частині звернення, яке потребувало додаткового вивчення, Геннадій Вадимович надав доручення керівникам структурних підрозділів Деснянської райдержадміністрації у найближчий термін опрацювати та надати пропозиції для його вирішення.

Довідково.

Особистий прийом громадян керівництвом Деснянської райдержадміністрації проводиться за попереднім записом за тел.: 546-08-70 або за адресою: просп. Маяковського, 29, каб. 112.

Графік особистого прийому розміщений на інформаційних стендах у приміщенні Деснянської райдержадміністрації та на офіційному веб-сайті – http://desn.gov.ua/.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]