Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Деснянському районі завершено перший етап культурологічно-відпочинкової програми для дітей пільгових категорій

Опубліковано 16 липня 2019 року о 12:25

З 1 до 17 липня 2019-го року на базі Деснянського районного у м. Києві Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді пройшов 1-й етап культурологічно-відпочинкової програми для дітей пільгових категорій, за підтримки кандидата у народні депутати України Борислава Берези.

Вже восьмий рік поспіль на базі нашого Центру організовується культурологічно-відпочинкова програма для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей, дітей, які є внутрішньо переміщеними особами, дітей, батьки яких взяли участь у проведенні антитерористичної операції.

Під час відпочинку діти відвідали музей сім’ї та родоводу, музей етнічної культури, музей медуз, Межигір’я, атракціони в парку дозвілля «JOY LAND», «WOW Park» у ТРЦ «АРТ МОЛЛ», ігровий зал та ролендром у ТРЦ «Атмосфера», «Кіндляндія» у розважальному центрі «Блокбастер», де грали у боулінг, та переглянули сімейний фільм у кінотеатрі «Мультиплекс» під назвою «Подорож хорошого пса», залучилися до майстер-класів з виготовлення піци у сім’ї італійських ресторанів «Il Molino» та виготовлення цукерок у пекарні «Голландія 23.1», куштували їжу у «МакДональдз Глобал», обідали у трапезній Свято-Троїцького собору та дізналися багато цікавого на екскурсії.

В останній день першого етапу програми дітям пощастило відвідати контактний зоопарк «КРАЇНА ЄНОТіЯ» – це особливе місце, де можна не тільки спостерігати, а й вільно спілкуватися, гладити, грати і навіть годувати тварин. На площі близько 400 м² розмістили близько 20 вольєрів.

Тут представлено більше двадцяти видів тварин і птахів: єноти, носухи, поні, вівці, кози, кролики, морські свинки, кенгуру, ламаї т.д. Також хвилясті папужки, павич, фазан і курка. Тварини – це чарівники, які одним поглядом можуть підняти настрій, пробудити в вас щось світле і легке, відкинути погані думки і переживання.

А також на завершення відвідали «WOW Park» – інноваційний навчально-розважальний центр. Де дітей захопила своєю величчю інтерактивна кімната, яка містить проекцію у форматі «360°». Дія проекції пов’язана з кожним рухом та дотиком гравця. Система спеціальних камер і сенсорів дозволила взаємодіяти з усіма проекціями та створила ефект повного занурення. Даний проект зав’язаний на захопливому сценарії, тематиці якого присвячується локація.

«Немає більшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей. Робимо все, щоб дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо», – наголошує директор Центру Дмитро Альтман.

Діти та їх батьки щиро подякували колективу Деснянського районного у м. Києві Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за цікаву організацію дозвілля.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux