Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Освоєно бюджетних коштів 33,8%, а об’єкти житлово-комунального господарства та соціальної сфери майже на 52% підготовлені до опалювального сезону 2019/2020 років

Опубліковано 15 липня 2019 року о 18:22

 

Про це сьогодні йшлося на апаратній нараді, яку провів голова Деснянської райдержадміністрації Геннадій Заболотний. Також серед важливих питань життєдіяльності району – стан освоєння видатків спеціального фонду бюджету, передбачених на 2019 рік, в розрізі розпорядників бюджетних коштів. Інформація про стан проведення капітальних ремонтів відповідно до напрямків; рейтингові показники діяльності Деснянської райдержадміністрації в січні-червні 2019 року; підготовка об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону на 2019/2020 років.

Освоєно коштів спеціального фонду бюджету розвитку станом на 15.07.2019 в сумі 94 595,6тис.грн., що становить 45,3% до плану на 7 місяців, або 33,8% до річного плану.

Всім розпорядникам бюджетних коштів необхідно активізувати роботу по їх використанню та реєстрації зобов’язань в УДКСУ та здійснити замовлення згідно розпису бюджету на 7 місяців 2019 року.

За інформацією начальника Управління житлово-комунального господарства Юрія Рогатюка, станом на 11 липня 2019 року, житловий фонд та установи в районі вже підготовлені на 51,99% з видачею паспортів готовності і до 25 вересня, буде завершена підготовка в повному обсязі від запланованого.

Наразі житловими організаціями було підготовлено до опалювального періоду з видачею паспортів готовності 404 житлових будинки із 777, з них:

- 280 житлових будинків комунальної власності із 536 (52,24%);

- 81 житлових будинки ЖБК із 157 (51,59%);

- 22 житлових будинки ОСББ із 43 (51,16%);

- 4 відомчих гуртожитки із 8 (5%);

- 17 інвестиційних житлових будинки із 32 (53,13%).

Промивку систем центрального опалення проведено в 156 будинках комунальної власності та в 1 будинку ЖБК.

Також триває підготовка до опалювального сезону в закладах медицини, культури, спорту та освіти.

За інформацією заступника начальника районного управління освіти Олени Шурко, вже 60 закладів освіти із 124 готові до сталого проходження опалювального сезону.

Під час оцінки рейтингових показників діяльності Деснянської райдержадміністрації в січні-червні 2019 року голова району зазначив, що приємно здивований місцем району по ряду показників цього місяця. Геннадій Вадимович звернувся до присутніх: «Я хочу відзначити, що такий результат – це наша з вами звичайна роботу. Ми самі живемо у Деснянському районі, тому важливо, щоб основними показниками нашої роботи деснянці були задоволені». Рейтинг.

Керівник району надав відповідні доручення щодо дотримання фінансово-бюджетної дисципліни та тримати на контролі термомодернізацію закладів освіти.

Ще, однією з найболючіших проблем залишається заборгованість мешканців за оплату послуг з утримання будинків та прибудинкових територій, за словами директора КП «Керуюча компанія» Ірини Бойко, яка складає 87 млн. грн.

Геннадій Вадимович доручив напрацювати алгоритм стягнення заборгованості зі злісних неплатників за надані комунальні послуги.

Довідково.

Участь у апаратній нараді також взяли перший заступник голови Сергій Снопков, заступники голови Ірина Алєксєєнко та Владислав Сюр, керівник апарату Ольга Машківська, керівники структурних підрозділів і комунальних служб району.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux