Головна  →  Новини  →  11 липня 2019

Розбудова транспортної інфраструктури та перша пішохідна зона в Деснянському районі

Розбудова транспортної інфраструктури та перша пішохідна зона в Деснянському районі

 

Облаштування розв’язки в одному рівні по вул. Каштанова – вул. Бальзака – одна зі складових комплексу заходів із ефективної організації автомобільного сполучення Деснянського району з іншими районами столиці. Завдяки транспортній розв’язці, деснянці щодня економлять власний час та кошти.

Безпосередньо на перетині вулиць Бальзака і Каштанової організували повноцінний двосторонній рух, налаштували під нього роботу світлофору. У результаті цих перетворень перспективна інтенсивність руху на підходах до транспортної розв’язки на вул. Бальзака зросла до 19500 авто/добу, а на вул. Каштановій – до 11500 авто/добу.

Сьогодні заступник голови КМДА Дмитро Давтян, депутат Київради Ганна Старостенко, голова Деснянської райдержадміністрації Геннадій Заболотний оглянули хід реконструкції транспортної розв’язки просп. Ватутіна ‒ вул. Бальзака; реконструйовану розв’язку на перетині вулиць Бальзака та Каштанової і територію першої пішохідної зони у Деснянському районі по Вигурівському бульвару. Роботи на об’єктах проводилися та наразі тривають за підтримки Київського міського голови Віталія Кличка.

«Це один із дуже хороших прикладів, коли за відносно невеликі гроші ми отримали розв’язку, що дала великий транспортний ефект у Деснянському районі. Тут замінили асфальт, встановили нові опори освітлення. Це дуже хороший показник, як можна змінити за невеликі кошти транспортну ситуацію в районі», – сказав заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

На розв’язці також здійснили комплексний благоустрій території, встановили сучасне LED-освітлення, також облаштують велодоріжки.

«Роботи були виконані трохи більше ніж за два місяці без зупинки руху. Кошторисна вартість об’єкту – 12 мільйонів гривень. Тут, зокрема, замінили і всі комунікації», – розповів голова Деснянської райдержадміністрації столиці Геннадій Заболотний.

До комплексу рішень щодо поліпшення транспортного сполучення у Деснянському районі також входить і подальша реконструкція розв’язки на перетині вулиці Бальзака і проспекту Шухевича з організацією виїзду в бік Дніпровського району, Райдужного масиву.

Також присутні оглянули територію першої пішохідної зони району по Вигурівському бульвару. На об’єкті створять міське середовище, яке потрібно людям. Тут вже замінено більше 3 км мереж, в тому числі, у житлових будинках, де минулого року сталося 18 поривів. Тепер замість іржавих мереж облаштовані нові з тепло- та гідроізоляцією, строком експлуатації 40 років та аварійною сигналізацією.

Окрім цього, голова району зустрівся з мешканцями та відповів на усі їх нагальні питання. На запитання, які потребують додаткового вивчення, найближчим часом будуть надані пропозиції для їх вирішення.

https://www.facebook.com/kievcity.gov.ua/videos/348012805891660/?v=348012805891660

ФОТОЗВІТ

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]