Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Повідомлення про формування нового складу Громадської ради при Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації

Опубліковано 19 квітня 2019 року о 17:51
фото

 

До уваги представників інститутів громадянського суспільства!

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» з метою забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, налагодження ефективної взаємодії Деснянської райдержадміністрації з представниками інститутів громадянського суспільства, ініціативна група з підготовки установчих зборів повідомляє про формування нового складу Громадської ради при Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації.

Запрошуємо інститути громадянського суспільства, легалізовані відповідно до чинного законодавства України, взяти участь у проведенні установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації.

Установчі збори Громадської ради при Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації відбудуться 12 червня 2019 року в приміщенні Школи мистецтв № 3 за адресою: м. Київ, просп. Маяковського, 39.

Початок зборів о 15:00, початок реєстрації о 14:00 (при собі мати документ, що засвідчує особу).

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи необхідно подати заяву у довільній формі, що підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви (довільна форма) необхідно додати належним чином засвідчені документи, передбачені Типовим положенням про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній в м. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996, у тому числі:

-        рішення, прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради;

-        біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;

-        копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій та витяг із статуту (положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку (а саме, перша та останні сторінки, та мета і завдання ІГС);

-        інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних;

-        інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання інститутом громадянського суспільства відповідному органу письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості тощо) протягом року до дня подання заяви (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, – за період діяльності);

-        відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.

Також мати на електронному носії сканкопії звіту про діяльність ІГС та біографічну довідку делегованої особи.

Прийом документів від представників інститутів громадянського суспільства здійснює ініціативна група з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації за адресою: м. Київ, просп. Маяковського, 29, каб 230 (години прийому документів у робочі дні): пн-чт з 10:00-17:00, пт з 10:00 до 16:00в термін з 22 квітня до 13 травня 2019 року. Телефон для довідок: 547-42-63.

Довідково.

Сьогодні у Деснянській райдержадміністрації пройшло чергове засідання ініціативної групи з формування нового складу Громадської ради при Деснянській райдержадміністрації.

Участь у засіданні взяв керівник апарату Деснянської райдержадміністрації Ольга Машківська, начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Ірина Тадля, представники ініціативної групи.

Під час засідання було визначено місце та час проведення установчих зборів Громадської ради при Деснянській райдержадміністрації, та графік чергування під час прийому документів від інститутів громадянського суспільства.

Склад ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу громадської ради при Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації затверджено розпорядженням Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації від 11.04.2019 р № 198  «Про утворення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux