Головна  →  Оголошення  →  4 квітня 2019

«Без роботи день роком стає...»

 

Сьогодні працівники КП УЗН Деснянського району прибирали та доглядали за квітниками у парку «Кіото», відновлювали газон у парку «Фестивальний» та прибирали парк з водними об’єктами вздовж просп. Шухевича.

Також структурний підрозділ комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Деснянського району м. Києва» ЖЕД № 302 провів ремонту огорожі на прибудинковій території житлових будинків по вул. Братиславській, 42-42-А. А ще робітники з комплексного прибирання ЖЕД № 301-319 структурного підрозділу КП «Керуюча компанія Деснянського району м. Києва» ретельно виконують роботи спрямовані на поліпшення санітарного стану під’їздів та територій, що обслуговуються підприємством.

Автодорівці Деснянського району провели сьогодні по вул. Жукова та Матеюка на Лісовому масиві прибирання дорожніх транспортних артерій, як за допомогою спецтехніки, так і в ручному режимі.

Комунальні служби Деснянського району щодня (без вихідних) прибирають територію району – узбіччя доріг від сміття та залишків піско-соляної суміші, очищенню головних транспортно-дорожніх артерії; прибудинкових території від опалого листя, недопалків, пляшок та іншого бруду; парків та скверів від рослинних залишків та випадкового сміття; обрізки сухого гілля на деревах.

Деснянська райдержадміністрація звертається до керівників підприємств, установ та організацій, а також закладів соціальної сфери та бізнесу здійснити заходи з прибирання прилеглих територій.

Всі ми часто нарікаємо, що навколо багато сміття і його ніхто не прибирає, чи прибирають якось не так – то не вчасно, то не повністю, забуваючи дуже просту аксіому – «чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

Давайте разом дбати про комфортне проживання кожного з нас та гостей міста.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]