КМДА Київська міська державна адміністрація


22 березня 2019

Комунальні служби Деснянського району працюють для вас, деснянці!

 

Комунальні служби Деснянського району щодня (без вихідних) прибирають територію району – узбіччя доріг від сміття та залишків піско-соляної суміші, очищенню головних транспортно-дорожніх артерії; прибудинкових території від опалого листя, недопалків, пляшок та іншого бруду; парків та скверів від рослинних залишків та випадкового сміття; обрізки сухого гілля на деревах.

Сьогодні працівники КП УЗН провели вигрібання сухого листя, вивезли гілля та прибрали сміття в парку Кіото, сквері по вул. Мілютенка. А також озеленювачами сьогодні було здійснено роботи по озелененню парків району,  зокрема, у парку Молодіжний та Деснянський висаджено сосни, барбарис, голубу ялину, білого дерену та дерева ялівцю. 

А робітники ЖЕД № 301-319 структурних підрозділів комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Деснянського району м. Києва» завжди ретельно виконують роботи спрямовані на поліпшення санітарного стану під’їздів та територій, що обслуговуються підприємством.

Також Деснянська райдержадміністрація звертається до керівників підприємств, установ та організацій, а також закладів соціальної сфери та бізнесу здійснити заходи з прибирання прилеглих територій.

Всі ми часто нарікаємо, що навколо багато сміття і його ніхто не прибирає, чи прибирають якось не так – то не вчасно, то не повністю, забуваючи дуже просту аксіому – «чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

Давайте разом дбати про комфортне проживання кожного з нас та гостей міста.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.