Головна  →  Новини  →  22 березня 2019

Школярі – за збереження навколишнього середовища

 

З початку навчального року учні 2-в класу школи № 189 І-ІІІ ступенів Деснянського району разом з вчителькою Людмилою Олександрівною Немченко збирали макулатуру та пластикові пляшки для переробки на вторсировину.

Таким чином діти підтримали екологічну акцію «Здай макулатуру – підтримай роздільні суботники».

Вчора зібраний «врожай» було передано на переробку. Отримані кошти буде витрачено на озеленення подвір`я школи.

«Учні шкіл Деснянського району долучилися до екологічної акції «Здай макулатуру – підтримай роздільні суботники», яку було організовано з нагоди Міжнародного дня лісів, що відзначається 21 березня. Вони виховують у дітей бережне ставлення до природи, навколишнього середовища, привчають до чистоти», – говорить завідувач екологічного сектору Деснянської райдержадміністрації Наталія Барановська.

Довідково.

З метою поліпшення екологічної ситуації  в Україні, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, у спільному прагненні до кращого майбутнього та розвитку громадського екологічного руху,  ГО «Друге життя»  за підтримки ряду місцевих екологічних ініціатив та організацій проводить соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон, заповідних об’єктів та благоустрою території з елементами сортування вторсировини «Роздільний суботник».

Акція «Роздільні суботники» є логічним продовженням щорічних суботників «Зробимо Україну чистою», але не має будь-якого додаткового фінансування. В акції приймають участь пересічні громадяни, а також організації, компанії та установи, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності.

Безпосередньо збір макулатури по установі можуть здійснити волонтери організації, вивіз за домовленістю.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]