КМДА Київська міська державна адміністрація


11 березня 2019

Геннадій Заболотний представив нових заступників голови райдержадміністрації

 

Сьогодні на початку апаратної наради голова Деснянської райдержадміністрації Геннадій Заболотний представив нових заступників у команді адміністрації – вакантну посаду першого заступника голови обійняв Сергій Снопков, а заступника голови ‒ Владислав Сюр.

Так, у Сергія Снопкова в безпосередньому підпорядкуванні Управління будівництва, архітектури та землекористування; відділ контролю за благоустроєм та збереженням природного середовища; відділ з питань підприємництва, торгівлі та споживчого ринку; сектор з питань розвитку транспортної інфраструктури; головний спеціаліст з питань охорони праці; сектор з питань оборонної та мобілізаційної роботи; КП «Ватутінськінвестбуд».

У Владислава Сюра у підпорядкуванні Управління житлово-комунального господарства; відділ з питань надзвичайних ситуацій; відділ з питань майна комунальної власності; відділ обліку та розподілу житлової площі; КП УЗН, КП «Керуюча компанія»; КП ШЕУ; КП «Молочна фабрика-кухня»; КП «Житлорембудсервіс»; ДКП «Житлоремфонд».

Геннадій Вадимович під час представлення подарував фірмові куртки і зазначив, що робота на даних посадах зовсім не офісного типу та побажав успіхів на новому місці роботи.

Розпорядження про призначення Снопкова С.П.

Розпорядження про призначення Сюра В.М.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.