Головна  →  Оголошення  →  7 березня 2019

У Деснянському районі реконструюють 12 світлофорних об’єктів із автоматизованою системою обліку електроенергії

 

У 2019-2022 роках в усіх районах Києва реконструюють 189 застарілих світлофорних об’єктів. Їхній адресний перелік затверджено розпорядженням КМДА № 363. Так, у Деснянському районі реконструюють 12 світлофорних об’єктів по просп. Маяковського, 52-54, Броварському, 105, на перетині просп. Лісового-вул. Братиславської, вул. Милославській, 7, Радунській, 3, Бальзака, 4, 16, перетині Закревського-Драйзера, Лифаря-Крайній, Керченській площі, Братиславській-Миропільській, Хоткевича-Віскозній.

На балансі комунального підприємства «Центр організації дорожнього руху» перебувають 646 світлофорних об’єктів, більшість із яких було побудовано в минулому столітті. У зв’язку із багаторічною експлуатацією, їхні мережі електроживлення (кабель живлення) та мережі керування (контрольний кабель) потребують заміни.

КП «Центр організації дорожнього руху», який визначено замовником відповідних робіт, має в установленому порядку отримати вихідні дані для проектування, обрати генеральні проектну та підрядну будівельну організації.

Цим розпорядженням КМДА також пропонується впровадити на світлофорних об’єктах автоматизовану систему керування обліку електроенергії.

За інформацією Департаменту транспортної інфраструктури, для визначення технічного стану світлофорних об’єктів у 2017 році наказом комунального підприємства «Київдорсервіс» була створена спеціальна комісія. Вона затвердила адресний перелік світлофорних об’єктів, які потребують оновлення у зв’язку із відсутністю обліку електроенергії, необхідністю заміни мереж електроживлення та керування.

Фінансування робіт з реконструкції світлофорних об’єктів здійснюватиметься у рамках Програми економічного і соціального розвитку Києва на 2018-2020 роки.

За матеріалами:https://kyivcity.gov.ua/news/u_kiyevi_rekonstruyuyut_mayzhe_190_svitlofornikh_obyektiv_iz_avtomatizovanoyu_sistemoyu_obliku_elektroenergi.html.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]