КМДА Київська міська державна адміністрація


20 грудня 2018

У Деснянському районі засяяла яскравими вогнями новорічна ялинка

У Деснянському районі засяяла яскравими вогнями новорічна ялинка

 

У День Святого Миколая біля кінотеатрів «Флоренція» та «Кіото» запалили святковий настрій. Традиційно, цикл новорічно-різдвяних заходів засвіченням головної ялинки району розпочав голова Деснянської райдержадміністрації Геннадій Заболотний.

«Рік, що минає був наповнений безліччю завдань, спрямованих на розвиток нашого району. Цей рік був непростим, але його ми завершуємо з гідними результатами. Завдяки всебічному сприянню Київського міського голови та підтримці депутатського корпусу нам вдалося зробити чимало для поліпшення життя наших мешканців. Новорічно-різдвяні свята – це завжди нові надії та сподівання. Все, чого ми не досягли в році, що минає, буде нашим пріоритетним завданням на наступний. Цими чудовими днями бажаю всім добробуту, злагоди, достатку, оптимізму, наснаги та невичерпної енергії», – зазначив під час виступу Геннадій Вадимович.

Разом із очільником району та казковими героями маленькі і дорослі деснянці дружно під крики «Раз, два, три – ялинонько світи!» запалили вогні головної новорічної красуні Деснянського району.

Цього року свято стало незабутнім і залишить відчуття казковості та чарівності у всіх, хто завітав на центральну площу Вигурівщини-Троєщини та Лісового масиву. Усі гості стали часточкою новорічної казки, поринули у святкові дива та відчули новорічно-святковий настрій.

Деснянці мали змогу долучитися до конкурсів, розваг, забав для дітей за участю святого Миколая та інших казкових героїв, новорічної вистави-ярмарку, хороводів навкруг ялинки, святкового концерту за участю дитячих творчих колективів.

Гарних та веселих свят!

ФОТОЗВІТ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.