Головна  →  Оголошення  →  14 грудня 2018

У Києві обирають талісман міста

 

Увага, деснянці!

Стартувало онлайн-голосування на обрання талісмана Києва. До 19 грудня 2018 року можна віддати свій голос за кращий символ Києва за посиланням – http://talismankyiv.com.ua.

Обраний талісман стане частиною туристичної символіки міста, але не замінюватиме офіційної. Автор отримає грошову винагороду у розмірі 150000 гривень.

Конкурс проводиться із метою подальшого формування позитивного іміджу української столиці та її популяризації як сучасного європейського міста з багатовіковою історією та неповторною айдентикою.

До складу журі увійшло сім відомих громадських діячів у сферах туризму, культури та дизайну: депутат Київської міської ради Вікторія Муха, туристичний гід Юлія Бевзенко, засновник студії «VINTAGE» Євгеній Кудрявченко, ресторатор Дмитро Борисов, директор Департаменту культури КМДА Діана Попова, засновник проекту «PORT CREATIVET HUB» Катерина Тейлор, журналістка та блогер, співзасновниця піар-агенції «GRES TODORCHUK PR» Ярослава Гресь.

«Конкурс на кращий талісман Києва – це можливість проявити творчий підхід, ініціативу і любов до нашого міста, – зазначив заступник голови Київської державної адміністрації Вячеслав Непоп. – Столиця отримає символ, за яким туристи пізнаватимуть Київ, а сувеніри із зображенням талісману нагадуватимуть туристам про подорож до нашого міста».

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]