Головна  →  Новини  →  20 листопада 2018

У Деснянського району найкращий показник освоєння видатків спеціального фонду бюджету серед районів столиці

У Деснянського району найкращий показник освоєння видатків спеціального фонду бюджету серед районів столиці

 

Про це сьогодні звітувала начальник Фінансового управління Валентина Ваврічина під час апаратної наради у голови Деснянської райдержадміністрації Геннадія Заболотного. Так, розпорядники бюджетних коштів на 80% освоїли видатки спеціального фонду бюджету до плану на 2018 рік.

Під час розгляду питання розпорядники бюджетних коштів ознайомили присутніх на нараді з реальним станом справ у розрізі кожної галузі.

Очільник району акцентував увагу на необхідності своєчасного завершення реалізації проектів-переможців Громадського проекту-2 (Бюджету участі), отримавши попередні погодження авторів проектів.

Також під час наради Геннадій Вадимович приділив значну увагу питанням: передачі індивідуальних теплових пунктів належному балансоутримувачу, дотриманню температурного режиму об’єктів житлової сфери та заходам з енергозбереження у закладах освіти.

Очільник району доручив провести робочу зустріч і за її результатами розробити «дорожню карту» з чіткими термінами передачі ІТП та насосних станцій, оскільки, за інформацією директора КП «Керуюча компанія» Ірини Бойко, наразі існує проблема з фінансуванням утримання насосів.

«На жаль, у тариф не закладені кошти на відповідні витрати, а необхідних власних коштів у КП «Керуюча компанія» на вирішення цієї проблеми не має», ‒ зазначила Ірина Володимирівна.

Під час розгляду питання з енергозбереження у закладах освіти, Геннадій Заболотний акцентував увагу на необхідності керівників по-господарські ставитися до наданих ресурсів.

За інформацією начальника Управління освіти Тамари Постолюк, заклади освіти нашого району першими у столиці беруть участь в експерименті з енергозбереження.

Довідково.

Участь у апаратній нараді також взяли керівник апарату Деснянської райдержадміністрації Ольга Машківська, керівники структурних підрозділів та комунальних служб району.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]